Summer USA

1.5K 20 3
                                    

INFO:

Dette er kanskje ikke noe info, men før jeg starer fortellingen vil jeg bare beskrive hovedpersjonene.

Michelle. (Hun jeg kommer til å skrive mest om)

Michelle har mørke brunt hår som rekker henne til midt på ryggen. Hun har krystall blåe øyne.På fritiden spiller hun håndball, danser og lager youtube videor. Videoene hennes handler mest om sport og gutteting. Michelle er en guttejente og hater å gå i høye heler og kjoler. Michelle sitt kallenavn er Mich.

Trine:

Trine har lyse blondt hår som rekker henne til litt under skuldrene. Hun er gruppens mest frempå. Hun tør det ingen andre tør. Trine har aldri vært redd for å drite seg ut offentlig. Trine elsker fashion, styling og ikke minst gutter. Hun har også en youtube channel som for det meste handler om mote og sminke. Trine spiller håndball og Tennis på fritiden. Trine sitt kallenavn er Titti. Det er meningsløst, men hun blir kalt det.

Sofie:

Sofie har mørke blondt hår og er gruppens morsomste. Hun elsker å være midtpunktet. Håret hennes rekker henne til midt på ryggen. På fritiden spiller hun håndball og står på ski. Sofie elsker gutter og sminke. Sammen med Trine har de en youtube kanal som handler om sminke og mote. Kanalen heter: 2girlsoneworld"fashion" (Aner ikke om noen heter dette random navn.) Sofie blir kalt Sof eller bare Sofie.

Marie Kristin:

Marie kristin har mørkeblondt hår som rekker henne til skulderen. Hun elsker gutter og mote. Marie blir ofte kalt Maja eller bare Marie. Marie spiller håndball og cheerleading. Hun elsker alle slags dyr og vil helst holde seg uten for trøbbel.

Nora:

Nora har lyse brunt hår og teddybjørn brune øyne. Hun er den lengste i gruppen og egentlig ganske skjenert, men når du blir godt kjent med henne er hun det beste menneske på jordkloden. Hvis du har problemer går du til Nora. Nora kaster håndball og sparker fotball.

Da har jeg fortalt om alle jentene husk og vote og kommenter! Det blir ikke så lenge til neste del, men skolen starter nå så er ikke sikkert jeg blir sånn super aktiv. Fordi jeg starter på ungdomsskolen og det kommer til å bli veldig mye press der.

Jeg skal prøve så godt jeg kan

Hilsen - Forfatteren-

Summer in USAWhere stories live. Discover now