Bölüm 7 Yolculuk

258 21 0
                                    

"Yüzyılın Kralı adlı kitabımızı kuzenimle beraber yazmış bulunmaktayız kitabımız fantastik bir kitaptır eğer kitabımız özetini beğendiyseniz ve çabukcak bitermek isterseniz internet temin edebilirsiniz arkadaşlar"
 
Hector: Beni almadan mı gidecektiniz?

(Hep beraber gülüştüler)

Boz Randy: Senin geleceğinden hiç şüphemiz yoktu.

Arthur: İnsanlar uyanmadan ve güneş tam doğmadan yola koyulmamız lazım.

Boz Randy: Karanlık Vadiye at üzerinde; çok az mola vererek, en erken beş günde varırız. Onun için hemen çıkmamız lazım.

Dünyanın kaderini değiştirecek olan, bu üç kişi dağlara, karanlık vadiye doğru yola çıktılar

Boz Randy: Bir zamanlar sen yokken, biz babanla birlikte Eras krallığının komutanlarıydık. Ve Morgları yok etmek için çok önemli görevler yapıyorduk. Bunun için de orduyu çok iyi hazırlamamız gerekiyordu. Çok iyi savaşçılar yetiştiriyorduk. Savaş yakındı, Eras krallığı ve yanında dört krallıkla birlikte Morglara saldırmak için toplanmıştık. Morglar öyle çoklardı ki yenmemiz zordu ama biz çok inanmıştık, bu savaşı alacağımıza...

Hector: Savaş ne oldu?

Boz Randy: Morglar dünyayı ele geçirmeye kararlıydı, biz de buna izin vermeyeceğimize kararlıydık. Askerlerimiz çok iyi savaşıyordu; üç krallığın da yardımı sonucu, savaşa iyi başlamıştık. Askerlerimiz inanılmaz derecede iyi savaşıyordu ama buna rağmen, Morglarda kendilerini iyi savunuyorlardı. Morgların sayısı bize karşı fazlaydı. Biz gittikçe sayı azlığından, çok kayıp veriyorduk. Daha fazlasını göze alamayacaktık ve geri çekilmek zorunda kaldık. Morglara karşı ilk yenilgimiz olmuştu.

Arthur bu konuşmadan sonra, o günleri düşünmeye başladı. Eras'ın büyük komutanlarından biriydi ve görevini layıkıyla yerine getiriyordu. Morglara karşı kendi askerlerini yetiştiriyordu. Morglara karşı en iyi eğitimleri ve önlemleri alıyorlardı. Boz Randy'de mükemmel askerler yetiştiriyordu. Bir gün savaş günü geldi çattı. Eras'ın güçlü komutanları, askerleriyle mükemmel bir plan içindelerdi. Morgları ordunun ortasına almak istiyorlardı. Boz Randy ve Arthur askerleriyle savaşın ortalarında, Morgları ortaya almışlardı. Ama Morgların Ölümcül kralı Aksav, zekice bir planla genç komutanları alt üst etmişti. Onları kendi planlarıyla vurmuştu. İki genç komutan çok iyi yetiştirdikleri askerlerini kaybedince, büyük bir hayal kırıklığına uğramıştı. Bunun için genç komutanlar, Morg kralı Aksav'ı asla küçümsemeyeceklerdi. Nitekim de bu öyle oldu. Ölümcül Aksav, eskisi gibi zayıf değildi ve yavaş yavaş ordusu da gittikçe büyüyordu.

Yüzyılın Kralıحيث تعيش القصص. اكتشف الآن