Bölüm 3 Savaşçının silahları

570 38 2
                                    

"Yüzyılın Kralı adlı kitabımızı kuzenimle beraber yazmış bulunmaktayız kitabımız fantastik bir kitaptır eğer kitabımız özetini beğendiyseniz ve çabukcak bitermek isterseniz internet temin edebilirsiniz arkadaşlar"    ..

Helen: Yapma Artur! O daha çok küçük, bu yaşta fazla yükleniyorsunuz bence.
,
Arthur: Asıl bu yaşta öğrenmeli ki, ancak bu sayede Eras'ın kralı olabilir...

Arthur'un tek arzusu, küçük Hector'un gelecekte, Eras'ın kralı olmasıdır. Eras'ın geleneklerine göre, kral halkı yeterince koruyamadığı zaman, halk arasından en büyük beş savaşçı arasında bir oylama olurdu. Yeni kralı, halkın en bilge olan on kişisi belirlerdi. Zaman; böyle Boz Randy'in Hektor'u eğitmesiyle geçti ve Hector, tam yirmi üç yaşına bastı. O gece, Hector'un yeni yaşını akrabalarıyla beraber, büyük coşkuyla kutladılar.

Babası ona tam beş yıl boyunca uğraştığı, ejderha zırhı ve kaplan kalkanı hediye etti. Ama o gecenin en gözde hediyesi, Boz Randy tarafından verilen Shine (Işık) kılıcıydı. Shine kılıcı ölümsüz olan İmmortalların kralı tarafından, özenle hazırlanmıştır. Kılıç kırılamaz ve hiç bir büyü tarafından engellenemezdi. İmmortal kralı, Boz Randy'e bu kılıcı oğlu Sautwix'i Morglardan kurtardığı için hediye etmişti. Hector, yeni haliyle tam bir savaşçıydı. Zırhı, kalkanı ve kılıcıyla kendisini izleyen yüzleri oldukça etkilemişti.

Yüzyılın KralıWhere stories live. Discover now