1.7 - son

694 66 91
                                    

Jongho, o'nun küllerini döktükleri nehre, Han Nehri'ne, elindeki güllerin yapraklarını tek tek kopararak bıraktı.

Şu an beni izlediğini biliyorum, Yeosang. Umarım orada, ailenle mutlusundur. Bu gül yapraklarını sana ve ailene hediye ediyorum. Seni çok seviyorum.

Elindeki gülleri bitirince arkadaki arabada bekleyen Mingi ve Yunho çiftini daha fazla beklememek için hızlı adımlarla arabaya döndü.

Yeosang'ın ölümünün üzerinden 1 yıl geçmişti. Tam tamına 1 yıl. Jongho, o günki acıyı hâlâ hissediyordu. Şimdi yanında olsa, kokusunu doya doya içine çekerdi.

Yunho: Eee, doğum günü çocuğu heyecanlı mısın?

Yarın Jongho'nun doğum günüydü. Mingi, Jongho ve Yunho birlikte kutlayacaktı.
Aslında Jongho, bir daha doğum günü kutlamak istememişti başta. Ama Yunho ona Yeosang bunu görse çok kızardı. O senin mutlu olmanı istiyordu ve hala öyle olduğuna eminim, deyip onu ikna etmişti.

Jongho: Keşke, Yeosang da burda olsaydı.

Yunho: Keşke

Arabada derin bir sessizlik oldu.

Mingi: Hadi ama, Yeosang bizi böyle mi görmek ister? Gülümseyin. O şu an çok daha iyi bir yerde. Ayrıca, Jongho bu gün günlüğün kalanını okuyacaksın, heyecanlı değil misin?

Tam 1 yıl önce, Yunho ölüm haberini vermek için aradığında Jongho, Yeosangın günlüğünü okuyordu ve okumadığı son 1 paragraf kalmıştı. 1 yıl içinde okumayı çok istemişti ama güldüğü değil almaya, ona bakmaya bile cesaret edemiyordu. Ama bu gün için kendine söz vermişti. Ne olursa olsun okuyacaktı.

Jongho: Ahh, evet..

Yunho: Biz bizim eve geçiyoruz. İstediğin zaman gel.

Jongho, eve geldiklerini yeni fark etmişti. Kafasını aşağı yukarı salladı ve arabadan indi.

Odasına çıkıp dolabından gizlice (ç)aldığı Yeosang'ın tişörtüne sardığı günlüğü çıkardı. Gömleği burnuna götürdü. 1 yıl geçmesine rağmen hala onun gibi kokuyordu.

Defteri açtı ve kaldığı yere geldi. Derin bir nefes alıp okumaya başladı.

Ha bu arada~ yarın Jongho'mun doğum günü! Ona sürpriz hazırlıyorum. Yunho bile bilmiyor. Sadece ikimiz olacağız. Ve... Sanırım ona çıkma teklifi edeceğim. Onun etmesi gerekiyor ama ondan hayır yok çünkü artık bunu yapmam gerek. Umarım her şey güzel olur! Bana şans dile! Yarın görüşürüz, günlük.

Jongho, gözyaşı yanağından süzülürken günlüğü kapatıp kalbine bastırdı ve ekledi:
Seni seviyorum Yeosang.

Sonra, günlüğü tişörte sarıp yerine koydu ve Mingi'lerin yanına gitmek için evden çıktı.

  son —

—  son —

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
most beautiful smell - jongsangHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin