Βατερλώ

19 2 0
                                    

[Από 'δω και πέρα στην ιστορία εξαφανίζονται κάποια υπαρκτά πρόσωπα και δε θα βάζω φωτογραφίες τους. Θέλω να σημειώσω ότι όσα γράφονται δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα και δε βασίζονται σε αληθινά γεγονότα. Αν θέλετε, μπορείτε να το λάβετε ως ένα είδος fan fiction, αν ακι οι περισσότεροι από αυτούς τους χαρακτήρες δεν παίζουν σημαντικό ρόλο. Επίσης, οι συζητήσεις που γίνονται σε ξένες γλώσσες θα γράφονται στα ελληνικά για συντομία.]

Στις 5 παρά δέκα είχαμε φτάσει στο Βατερλώ. Τώρα είναι 5, εδώ και 10 λεπτά προσπαθώ να καταλάβω πού είμαι και πώς θα φτάσω στο ξενοδοχείο για να κάνω check-in.

Μετά απο μία αναζήτηση μισής ώρας, νομίζω ότι το βρήκα. Πόλυ χλιδάτο, να φανταστείτε ήταν και αρκετά φθηνό. Μπαίνω μέσα και λέω το όνομα μου. Ο υπάλληλος δεν το έβρισκε, υπέθεσα ότι δεν το είχε ακούσει καλά. Μ' αυτά και μ'εκείνα καταλάβαμε πως είχα μπει σε λάθος ξενοδοχείο.
Τώρα πρέπει να ξαναβγώ στην αναζήτηση του ξενοδοχείου μου.

Έκανα 40 λεπτά να φτάσω, γιατί το ξενοδοχείο βρίσκεται στην άλλη άκρη της πόλης. Είναι ακριβώς αυτό που πλήρωσα!
Ελπίζω να τα πηγαίνουν καλύτερα στην εξυπηρέτηση, γιατί απο αισθητική τα πάνε χάλια.

Φρούδες ελπίδες. Το δωμάτιο μου δεν είναι ακόμη έτοιμο, ενώ η ώρα του check-in έχει περάσει. Πρέπει να περιμένω εδώ. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να κάνω σε αυτό τη μικρή πόλη. Ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι όλα τόσο παλιά εδώ πέρα.

6 και 5
6 και 18
6 και 27
6 και 32

-Το δωμάτιό σας είναι έτοιμο!

Οδεύοντας προς το δωμάτιό μου άκουω μια συζήτηση στα αγγλικά μέσα απο ένα δωμάτιο:
-Γι' αυτό ήθελες να έρθουμε εδώ διακοπές; Για να τρέχεις στους δρόμους να φωνάζεις για φτηνές  μπλούζες; Στο κάτω κάτω εσύ τι ζόρι τραβάς;
Δεν ήταν ακριβώς συζήτηση, αλλά έτσι συζητάνε τα ζευγάρια. Πρέπει να ήταν ένα μέλος από εκείνη την ομάδα. Θα ασχοληθώ και με αυτό κάποια στιγμή.

Το δωμάτιο έχει τα βασικά είναι μια χαρά. Είμαι πολύ κουρασμένη, τώρα πρέπει να ξεκουραστώ.

Τι ώρα είναι; 8 και μισή. Πρέπει να τρέξω.

Ετοιμάστηκα μέσα σε 7 λεπτά. Έχω τη διεύθυνση, ξέρω πού να πάω, όλα τέλεια.

Μόλις φτάνω βλέπω τη  Justine,την χορογράφο, που είναι έτοιμη να κλειδώσει την πόρτα.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
ΧορεύτριαWhere stories live. Discover now