★ Descriere

90 12 1
                                    

Cosmo Evander, un ajutor de fermier de cincisprezece ani din capitala micuțului regat al Axoniei, se desprinde de el însuși cu fiecare zi ce trece. Deși are o viață ușoară și liniștită, niciodată nu a aparținut printre sătenii mărunți, statornici și perseverenți. Dimpotrivă, se simte captiv.

De când se știe, sufletul lui este în mișcare, visând la aventură, la farmec și la noi tărâmuri; cel mai mult pe lume, își dorește să plece să vadă Stelele Prăbușite, cioburile de lumină care s-au spart undeva, departe, într-un regat de care îl despart mii de mile. Iar acum, de ziua lui, are în sfârșit șansa să-și împlinească visul.

Însă, atunci când, la ceremonia Armelor, este ales de ceva ce nimeni nu s-ar fi așteptat, totul se prăbușește. Într-o lume în care magia îți hărăzește cursul destinului și determină gloria familiei tale, diferențele fundamentale dintre el și cei care l-au înconjurat toată viața îl apasă pe Cosmo pe umeri mai mult ca niciodată. Singura lui șansă la fugă se distruge și mai mult când oameni de peste tot din țara luminoasă, fermecată încep să dispară fără urmă, sub amenințarea morții.

Poate, până la urmă, problema lui cea mai mare nu va fi cum să ajungă să vadă Stelele Prăbușite. Meleagurile din sori și cuvinte au altceva în plan pentru el.

-în curând-

Meleagurile din sori și cuvinteWhere stories live. Discover now