◼️Somnium┊NEW SYSTEM

536 85 101
                                    

↷Home Page↷Rules↷Idols Have Chosen↷New System✓↷Join Us For Korea↷Join Us

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

↷Home Page
↷Rules
↷Idols Have Chosen
↷New System✓
↷Join Us For Korea
↷Join Us...
↷Executive Staff
↷Chit-chat With Us
↷Leadboard

↷Executive Staff↷Chit-chat With Us↷Leadboard

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

━━━Yeni sistem ne?

Şöyleki yeni sistem yeni düzendir. Şirkete ve applyfic'e yeni bir düzen getiriyoruz. Hem alım için hem de aktiflik için düzenli bir sistem olacağına inanıyoruz.

━━━Yeni sistemin işleyişi nedir?

Sistem, düzenli bir alım ve devamlılık için gerekli donanımlara sahiptir. Alımlar için bölgesel alıma karar verdim. Her bölgeden (e.g. Çin, Kore, Avusturya...) 25-30 form alınacak. İlk eleme formda yapılacak. Kalan kişiler arasında ikinci eleme olacak ve bu aktifliği sağlamak olacak. Ve bir çeşit yarışma gibi olacak. İkinci elemeden kalan kişiler şirket bünyesinde stajyer olmaya hak kazanacaktır. Kazanamayan, elenen arkadaşlar farklı bir form ile farklı bir bölgeden başvuru yaparlar. Aynı bölgeden yapmak isteyenler ise o bölge için olan bir sonraki alımları beklemek zorundalar.

(*ilk stajyer seçmesi için farklı yerler gösterme JHL'e aittir. Ama stajyerlerin alımı ve elemeyi geçtiği yerleri yazma yani kısaca bu sistem bana aittir, lütfen kullanırsanız cr verin.)

━━━Eleme aşamaları nasıl olacak?

İlk eleme; atılan formun bölüme ve şirkete uygunluğuna bakılarak yapılan bir ön hazırlıktır. Geri dönüş yapılan [🍦] formlar elemeyi geçerler ve bir sonraki aşama için hak kazanırlar.

İkinci eleme; toplamda 4 haftalık
5er gün süren aktiflik denemelerinin ardından 2 günlük yarışma başlar. Bu 2 günlük yarışma bir nevi produce101 gibi ufak bir yarışma olacak. Haftanın sonunda liderlik tablosu açıklanır.

Son aşama; 4 haftanın sonunda yapılacak olan büyük finaldir. 4 haftanın liderlik tablosu göz önünde bulundurularak barajı geçenler seçilir. Sonuç olarak ilk başta alınan yaklaşık 20-30 formdan 10 kişi elde kalır ve stajyer olurlar. Barajı geçemeyenler dediğimiz gibi aynı bölgenin bir sonraki alımlarını beklemeleri gerekir ya da farklı bir bölgeden başka bir başvuru yapmaları lazımdır.

Sonuç olarak elemeler sonucunda (kişi sayısına bağlı) 1-3 grup ve 1 solo çıkışı planlanıp çıkışları yapılacaktır.

Sonuç olarak elemeler sonucunda (kişi sayısına bağlı) 1-3 grup ve 1 solo çıkışı planlanıp çıkışları yapılacaktır

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
SMNM® Entertainment¦AboutWhere stories live. Discover now