...

982 35 19
                                    

Ahoj! Omlouvám se že takhle vstupuji do příběhu ale tak sem projížděla galerii a celkem mě zarazila jedna fotka... Nebo je to spíš screen ale to je teď jedno..

Dám jí do médií protože se mi to sem nechce načíst... Možná jakože určitě to už strašně z vás vidělo ale chtěla sem to dát i sem.. Neskutečně mě mrzí čím si kluci musí procházet, nebo jak se s nimi zachází.. Překonávají vlastní hranice o velikou vzdálenost než by měli.. Přepínají se.. Nespí a jsou unavení.. Jenže jdou stejně dál.. Pro Armys, nebo když jim to nařídí Bighit, mají nespočet hejtů ale nevzdávají se, jdou dál, jdou si za svým snem, a to je důležité.. Udělali by pro nás pro Army cokoli.. They're angels... Gimu někdo několikrát nadával že je tlustý... Taeho chtěli na koncertě zastřelit... Jimina to samé.. Ale proč? Proč tohle dělají? Tihle kluci se snaží jak nejvíc můžou i když to bolí.. I když mají několik ran přesto jdou dál, snaží se nevnímat bolest a dál si užívat toho co dělají.. Nechápu takovýhle lidi..
Jen protože se vám nelíbí třeba vzhled musíte hled být takový? Každý člověk má právo na to žít svůj sen na plný koule.. Ať už je takový nebo makový.. Bolí mě vidět je plakat nebo vidět jak se snaží vypořádat s okolím.. Takovýhle lidi jako oni si to nezaslouží.. Oni ne..

Tímhle sem jen chtěla říct že je potřeba vážit si takových lidí protože lidí jako oni je na světě málo a měli bychom si vážit že je tu vůbec máme..
Namjoon je úžasný leader, snaží se pomoct i v těch chvílích  kdy je on sám na dně...
Jin.. Jin je taky úžasný všichni jsou.. Úžasní i když to je slabé slovo..
Když odejde jeden ostatní jdou s ním..

Protože BTS bez jednoho člena není už BTS ale jen 6 kluků kteří přišli o jednoho milovaného člena skupiny....

  • 𝘐𝘯𝘴𝘵𝘢𝘨𝘳𝘢𝘮 𝘉𝘰𝘺 {𝘠𝘰𝘰𝘯𝘮𝘪𝘯}Where stories live. Discover now