🔥//43.//🔥

99 30 4
                                    

Jakmile se Jaemin s Jenem dostanou za strom, na kterém je postavený dům, spatří Renjuna, povídajícího si s nějakou osobou pod černým hábitem.

,,Renjune, už jsme tady," řekne Jeno a do Jaemina trošku strčí, aby se dostal před Renjuna a neznámou osobu.

,,Tohle jste mi chtěli ukázat? Nějakou osobu, která není v roztrhaném oblečení jako my?" Poví naštvaně Jaemin a Jeno mu daruje pohlavek, ,,nebuď tak drzý, chce ti pomoct," řekne Jeno a Jaemin se zadívá na osobu před sebou.

,,On? Však se schovává pod kapucí," řekne a osoba před ním si schválně kapuci sundá a natáhne k němu ruku, ,,jsem Chenle. Zhong Chenle," představí se a Jaemin jeho ruku nechápavě přijme, ,,Na Jaemin."

,,To vím, viděl jsem tě s Jisungem přes plátno a v paláci se o tobě furt mluví," řekne Chenle s úsměvem a Jaemin si ho nedůvěřivě přeměří pohledem, ,,na paláci? Takže jsi jejich strážník a přišel sis pro mě?"

,,Ne to ne, jsem Bůh Lásky. Měl jsem před několika lety úplně stejné poslání jako Jisung, musel jsem zkrotit lidi. Během pobytu tady jsem se seznámil tady s Renjunem, no a začali jsme spolu chodit. Bohužel Bohové zjistili, že na tento úkol nejsem hoden, tak mě poslali zpátky na palác se zákazem, že na zem stoupit nesmím," řekne a Jaemin si všimne teprve teď jejich spojeným rukou, takový pošuk někoho má? Jak? Napadne ho hned v hlavě.

,,Tak proč jsi tady," ustoupí o krok a Chenle se podívá na Renjuna a ten přikývne, ,,protože Jisunga zavřeli do žaláře, chtějí mu vymazat paměť, odebrat schopnosti a poté ho poslat na opuštěný ostrov," řekne a Jaemin spadne na kolena, nezapomínajíc si opět tahat za vlasy, ,,je to moje vina," vzpomene si, jak Jisunga udeřil šíp a opět se rozbrečí.
•~•~•
Annyeong! 💚

Už je chudáky musím přestat trápit..🥺

Ok, ok, ok.. zase se hlásím pozdě. Omlouvám se! T-T

Love you all!!💜💜

Son of the God || Jaesung || NCT Dream  ✅Where stories live. Discover now