↬Nineteenth

8.6K 1K 748
                                    

Küçük olan, hala büyüğünün kucağındayken şaşırmış bir şekilde büyüğüne bakıyordu. Kucağında olduğu beden ise gülümseyerek kendisine bakarken, bir yandan da gözlerini hiçbir şekilde küçüğünün gözlerinden çekmemişti.

Onun bu şaşırmış halinin sevimli olduğunu düşünürken, bir yandan da duygularını söylediği için rahatlamış hissediyordu.

"Ben de, son zamanlarda sana ilgiliyim."

Küçük olanın konuşması ile beraber tüm dikkatini ona vererek dinlemeye başlamıştı büyük olan. Küçük olan ise, kucağında olduğu bedenin omuzlarından ellerini çekmiş, üstündeki gömleğin yakalarına getirmişti. Yakaları ile oynamaya devam ederken, bir yandan da utanmasını gizlemeye çalışıyordu.

Ama tüm çabaları boşuna olmuştu. Vücudundaki kanın yanaklarına doğru gittiğini hissetmiş, sonra da başını büyük olanın omzuna koyarak kısık sesle konuşmaya devam etmişti.

"Karşılık vermeyeceğini düşünüyordum. Sonuçta ilk sevgilin ile kötü bir sonuç yaşamıştın ve Yujin vardı, beni istemeyeceğini düşünmüştüm."

"Ama yanlış düşünmüşsün. Evet belki yaşadıklarım iyi şeyler değildi ama sen buraya kızıma bakmak için geldiğin zaman, tüm kötülükler gitti. Kalbimi kaptırmıştım sana, seni gördüğüm zamanlarda hızlı atmasına engel olamıyordum."

Küçük olan duydukları ile beraber yavaş yavaş gülümsemeye başlamıştı. Başını büyüğünün omzundan kaldırmış, gülümseyerek kucağında olduğu bedene bakmaya başlamıştı. 

Büyük olan da bir elini küçüğün belinden çekerek yanağına koymuş, hafif bir şekilde okşamaya başlamıştı yanağını. Bir yandan da konuşmaya devam ediyordu.

"Sonuçta üniversite öğrencisisin ve illa birisi vardır hayatında diye düşünmüştüm. Ama vazgeçmek istemedim. Çünkü hem bana hem kızıma o kadar iyi geliyordun ki, seni bırakamazdım da. Yujin'in ilk defa benden başka birine bu kadar bağlandığını gördüm. Kendimin de 6 yıl sonra ilk defa birini bu kadar sevdiğini gördüm."

Büyük olan konuşmaya devam ederken, bir yandan yüzünü yaklaştırmıştı kucağındaki bedenin yüzüne doğru. Bir an olsun gözlerini onun gözlerinden çekmezken, yanağında olan elini küçüğün ensesine koymuş ve geriye doğru çekilmesini engellemişti.

Gözleri, yavaş bir şekilde dudaklarına doğru inmiş ve bir süre orada sabitlenmişti. Konuşması bittikten sonra yüzleri arasında kalan boşluğu tekrar kapatmış, kendi dudaklarını onun dudaklarının üstüne koymuştu.

"Han Jisung, bundan sonra da hem kızımla hem benimle ilgilenir misin? Ya da, sana olan bu sevgimi kabul ederek beni sevmeye devam eder misin?"

---
Taslak olarak bölümleri bitirmek üzereyim, bu şekilde soft mu devam etsin yoksa bir bölüm smut olsun mu?

Dad •MinsungWhere stories live. Discover now