hoofdstuk 12

421 12 3
                                    

Pov. Hannah
De volgende ochtend word ik wakker, niet van de wekker en ik ben ook niet wakker gemaakt. Ik kijk op de wekker en zie dat het al 10.21 is. Ik zucht als ik aan gister denk. Er is zoveel gebeurt dat ik het niet meer kan bedenken. Waarom moet dit soort dingen bij mij gebeuren, waarom heeft het universum mijn leven gekozen uit dat van al die andere. Ik snap er echt niks meer van, ik stap uit bed en loop met kleren die ik had gepakt naar de badkamer. Ik stap de douche in en begin mezelf te wassen.

Ik stap de kantine in, de plek waar het gisteren plaatsvond. Ik zie Sem naar mij kijken en hij wenkt mij. Ik zucht en loop naar hem toe, en hij trekt mij op zijn schoot. "Ik moet nog eten pakken, laat me los." zeg ik en probeer los te komen. "Je komt daarna weer naar mij, anders krijg je dit niet meer terug." zegt hij en hij pakt plots mijn telefoon. Ik kijk hem boos aan, maar het enige wat hij doet is lachen. Hij laat mij los en ik pak wat te eten. Ik loop met het dienblad naar Sem toe. Hij pakt het dienblad en legt het op tafel, daarna pakt hij mij vast en trekt mij weer op zijn schoot.

Nadat ik mijn eten op heb loop ik de kantine uit, ondertussen heb ik mijn telefoon teruggekregen. Ik kijk op mijn telefoon naar mijn rooster en zie dat ik het eerste uur mentoruur heb.

Ik loop naar het goede lokaal en zie dat er nog niemand is, ik zucht en loop naar het plekje rechts in de hoek. Langzamerhand loopt de klas vol met leerlingen, en tot mijn grote ergenis Sem. Hij gaat voor mij zitten en draait zich om. "Waarom liep je zomaar weg? Je mag niet zomaar weglopen, je hebt geluk dat mijn vriend achter je aan ging en je volgde."

Wacht,  zei hij nou dat er iemand me achtervolgde! "Waarom zou ik blij zijn dat iemand me achtervolgde?! Laat me een keer met rust!" ik roep het bijna. Sem wilt wat zeggen maar kijkt daarna naar iets naast mij. Ik kijk er ook na als ik de stoel naast mij hoor verschuiven. Een jongen komt naast me zitten en legt zijn tas op de tafel. "Wat doe jij hier Finn?" vraagt Sem geïrriteerd. "Ik kom hier om mijn nieuwe beste vriendin te ontmoeten." zegt de jongen genaamd Finn grijzend.

Serieus, hij wilt zijn nieuwe beste vriendin ontmoeten, en dat ben ik. Ik begin te lachen waar Finn ook van begint te lachen. "Ik mag jou wel." zeg ik lachend. "Fijn, dan ben je vanaf nu mijn beste vriendin. Kom je in de pauze bij mij zitten? Dan kunnen we elkaar leren kennen." Ik knik lachend maar Sem zegt: "Nee ze komt bij ons zitten, dat hebben we afgesproken." "We hebben helemaal niks afgesproken, dus ja Finn ik kom bij je zitten."

Sem kijkt mij nog boos aan maar draait zich dan om. Als de mentor begint met de les zegt hij een ding wat ik al aan zag komen.
"Wij gaan het deze les hebben over wat de maffia doet in de wereld." Serieus, waarom over de maffia? Hebben ze echt niks anders te doen dan over de maffia te zeuren.

"Allereerst gaan er het erover hebben wat de maffia heeft gedaan, we maken een rondje door de klas." Nou ik ben benieuwd wat ze te zeggen hebben.

Hoii
Sorry dat ik zo lang niet heb gepubliceerd.
Ik hoop dat het goed gaat met jullie in deze tijd en dat jullie allemaal gezond zijn. Ik in iedergeval wel.
Doeii xx

The Badass GirlWhere stories live. Discover now