címzett: mindenki

688 61 7
                                    

sziasztok! az idők során már több ilyen projektbe belekezdtem, tudom. és azzal is tisztában vagyok, hogy nem mindig vagyok a helyzet magaslatán, de most egy kicsit más dologra gondoltam, és talán ez most rendesen menni fog :) így hát próbáljuk ki!

mi ez az egész? ide érdekes novellaötleteket fogok kitenni, amiket valahol találok, vagy kihívásokat, amik motiválhatnak benneteket. a cím is erre utal. nem kihívok néhány személyt hívok ki, hanem mindenkit.

néhány dolog, amit tudnod kell, mielőtt tovább lapozol:

1, ezeket a dolgokat nem mind én találtam ki, így nem formálok semmilyen jogot rájuk. nem az én tulajdonaim, csak ihletadásra szolgálnak.

2, az előző pontból az következik, hogy amit ezekből írtál, nyugodtan publikálhatod itt, vagy máshol is.

3, az itt alatt a következőre célzok: ha van kedved (és én legfőképpen erre pályáznék, szóval ezt a pontot támogatom. legfőképpen ezért jött létre ez a könyv) megosztani másokkal az irományod, akkor el tudod nekem küldeni a következő email címre, és én a te neveddel publikálom ebben a könyvben.

ha erre folyamodnál, itt van az email címem: hajnalcsillag8762@gmail.com

mit kell elküldened az emailben?
- értelemszerűen a novellát :)
- azt a nevet, amit feltüntethetek a novella alatt. ez lehet a wattpad felhasználóneved vagy bármilyen másik néz is. erre azért van szükség, mert semmiképp nem akarom a sajátomként feltüntetni ezeket az irományokat.
- hogy mi alapján csináltad. itt a fejezetszámra lennék legfőképp kíváncsi, de egy több lehetőséges kihívás esetén azt is mondd meg, hogy mit választottál, vagy hogy mik lettek az eredményeid. ha megnézitek a fejezeteket, rá fogtok jönni, mire célzok :)

mikhez ragaszkodom, ha szeretnél novellát beküldeni?
- ügyelj a helyesírásra, mert egy igényes írásnál ez fontos követelmény
- a következő tartalmú novellákat nem fogom publikálni:
durva horror, szexuális jelenetek (mert én és az olvasóim többsége is kiskorú), rasszizmus (mert ez alapjában véve nem elfogadott) és bármilyen politikai utalás
- kérlek, jelezd egy kommentben vagy privát üzenetben, ha emailt írtál, hogy ne forduljon elő olyan eset, amikor nem veszek észre egyet!

formai és témakorlátok a felsoroltakon kívül nincsenek, bármit lehet hozni, amit csak alkottok :)

4, ez nem egy plot shop, vagyis ötletbazár. itt nem konkrét történetek vázlatát fogod találni, hanem olyan dolgokat, amik elősegíthetik egy történet keletkezését. szerintem novellákat tudnak majd ihletni, de lehet belőle több is.

remélem, lesz néhány ember, akit majd megihletek valamilyen módon :) ne legyetek szégyenlősek!

fontos: ez a könyv azért jött létre, hogy segítsem az írópalánták gyakorlását, illetve fejlődését. semmi más okom nem volt a létrehozásban, és nagyon szeretném, ha kapnék is pár novellát. ha nem, sebaj, nem ez a lényeg.

jó írást és ötletelést mindenkinek!

kave-lany

címzett: mindenkiWhere stories live. Discover now