Co to sakra...

22 1 0
                                    

Pohled Abigail
Rychle otevřu oči. Zase ta hrozná noční můra. Zjistím, že jsem v posteli a že mě Johnny objímá. Pomalu a opatrně se mu dostanu z jeho náruče a vydám se do kuchyně. Tam stojí Lukáš opřený o linku a drží v ruce jablko. "Ahoj. Co ty tady?" Rychle sebou škubne a podívá se na mě.

Pohled Johnnyho
Zjistím, že Abi není v posteli, tak se po ni jdu podívat. Možná šla jen na záchod, ale pak, zaslechnu dva hlasy, co jdou slyšet z kuchyně. Pomalu se připlížím. Stojí tam Abi se sklenkou vody a Lukáš naproti ní. "Ále jen nějak nemůžu usnout. Proč ty vlastně nespíš?" Zeptá se Abi Lukáš. "Zkus si uvařit matový čaj, mě vždycky pomohl na spaní. Ále zase se mi zdála ta hrozná noční můra co mě provází asi už měsíc." Povzdechne si. "Ajoo. Překvapily jste nás. A proč jsi neřekla, že už jsi s nim chodila?" Cítím se děsně, že jsem mu to řekl. Abi se na něj divně ušklíbne. "No. Taky jsem to nečekala tak brzo... Ale je to hrozně krásný pocit. Konečně zažívám jaký to je, když někoho miluješ a on miluje tebe. Hrozně mi to chybělo, za ten čas. Furt jsem ho měla v srdci a nemohla jsem na něj zapomenout." Usměje se. Lukáš se k ní přiblíží. "A nechceš zjistit jaký to je se mnou?" Nadzdvihne jedno obočí a chytí Abi za bradu. "Lukáši!! Co to...co to sakra děláš?!!" Ustoupí od něj na stranu a udiveně se na něj divá. "Ty jsi úplný debil. Poslouchal jsi mě vůbec. Miluju Johnnyho a tak to prostě je a bude. Ty do toho nemáš žádný právo nějak mluvit a už vůbec ne dělat t..takovýhle blbosti. Já tě fakt nechápu, vždyť máš Lolu." Rychle na něj vyhrkne. "No jasný, ale chtěl jsem to zkusit i s někým jiným."
"Jsi nechutný." Něco za sebou uslyším. Rychle se otočím a zahlednu Lolu, která míří směrem ke mně. Mávnu na ni a vydám se do kuchyně. Lukáš se na mě vyděšeně podívá. Abi na mě otočí hlavu a pousměje se. Přistoupím k ni a chytím ji za ruku. "Nechceš se napít?" Nabídne mi svou skleničku s vodou. Já si ji vezmu a trochu se napiju v tu chvíli dorazí Lola v průsvitné noční košilce. Otočím se na Abi. "Co se tu děje?" Zeptá se Lola. "Nic" vyhrkne ze sebe rychle Lukáš. "Jen jsem zjistil zajímavou věc. Věřila by jsi tomu, že oni spolu před 3 lety chodily." Ušklíbne se Lukáš. Lola vyvalí oči "no jako viděla jsem, nějaký náznaky, že mezi nimi muselo něco být, ale až takhle daleko. To jsem nečekala." Podívám se na Abi a ta se divá trochu naštvaně, co si budem, mě to taky není zrovna příjemný. "My půjdeme už do postele" řeknu a odložím skleničku. A vyrazím s Abi do naší ložnice. "Ty jsi to všechno slyšel, že?" Přikývnu a dodám "i viděl." "Úplně všechno?" Přikývnu. Sednu si na postel. "Taky tě moc miluju. Moc jsi mi chyběla. Několikrát jsem ti chtěl napsat, ale přišlo mi to buď jako blby nápad a nebo jsem to nezvládl odeslat. Promiň za to co se stalo dřív, nechtěl jsem aby to takhle skončilo mezi námi. Děsně jsem se bal, že tě ztratím, ale pak jsem tě ztratil doopravdy, moc mě to mezi." Abi se úplně rozzáří tvář. "Máme na tom oba dost velkou vinu. Já se nedokázala také ozvat přesto, že jsem děsně chtěla. A taky se ti, za to všechno, omlouvám" dořekne a já k ni natáhnu ruku "pocem" chytí se mě za ruku a já si ji přitáhnu vedle sebe na postel. Chytím ji kolem ramen. Ona na mě pootočí hlavu. "Jsi fakt nádherná. Miluji tě" a políbím Abi. "Tak a teď mi povíš o té noční můře, jestli chceš jo" cvrnknu ji do nosu, podívá se na mě a lehnce se pousměje, ale stále má vyděšeny a lehce naštvaný výraz. Kývne hlavou, že jo, a tak si lehneme naproti sobě a ona mi úplně všechno řekne, já ji při tom držím za ruku. Pak se mi vrhne do náruče a rozpláče se "snad už, tě ta noční můra nebude strašit" řeknu ji a následně jí políbím na čelo "strašně jsi mi chyběl" říká mi a při tom povzlykává, pak už jen mlčky ležíme v posteli a po chvilce usneme, v oběti.

Pohled Abigail
Vzbudím se a Johnny nikde. Tak se vydám do kuchyně jen v kalhotkách a dlouhém tryčku , které jsem na sebe hodila před tím než jsme šly spát. Když se blížím ke kuchyni, ucitím známou vůni. Vejdu do kuchyně a spatřím Johnnyho, jak maže tousty marmeladou. Jeden mu vezmu a hned do něj kousnu. "Ale notak." Podívá se na mě. Rychle spolknu kousek toustu "copak?" Řeknu a usměji se a už jím toust dal. "Ještě to nemám všechno." "To měla být snídaně do postele?" Tázavě nadzdvihnu jedno obočí. "Jo, ale ty jsi mi to zhatila." Pousměje se. Přistoupí ke mě a dá mi pusu na tvar "tak pojď, aspoň ke stolu, jist ve stoje není dobry."
"To mi mamka taky říkávala." Usměju se na něj a sednu si vedle něj ke stolu. A on mi podá džus. Po chvilce se přiřítí Lukáš "Abi prosím neříkej nic Lole.!" Otočím se na něj "dobře, neřeknu." Jde vidět jak se mu ulevilo. "Díky moc." A odběhne pryč. Otočím se, trochu vyděšena, na Johnnyho. A on mi s úsměvem podá další toust. "Od kdy umíš dělat tousty?"
"Asi před půl rokem jsem se naučil vařit spoustu věci." Usměje se.
"Co? Jak to, že o tom nic nevím?"
"Protože, jsem ještě s tebou nikde nebyl delší dobu, než par hodin." Strašně hezky se usměje a já mu plesknu toust s marmeládou do obličeje. "To jsi neudělala" říká, když oddělává toust. "Očividně udělala" odvětím. A on mi chce dat pusu. Já mu uhnu. "Tak víš co, tady máš další toust." A dá mi toust, akorát obráceně, takže mám marmeládu na cele dlani. "Nee." Zvednu se a jdu si to umýt do kuchyně, kde už si Johnny umývá obličej. Přijdu a on mě ocákne vodou. "Ale notak" říkám a při tom se zasměju. Jelikož nemá tričko, tak mu svou ruku otřu do zad. "To jsi přehnala" chytne mě a posadí na linku. "Ty jsi si o to koledoval" usměje se a začne mě líbat. Já mu, teď už omylem, tou rukou od marmelády zamažu krk. "To má být jako trest?"
"Ne.! Toto." Rozetře mi marmeládu na nohu a jde si sednout ke stolu. Seskočím z linky a jdu si sednout k němu. Zakroutím hlavou a usměji se na něj. "Taky tě miluju" řekne mi. "Debilku" a skončí mu další toust v obličeji. "Teď jsem si ho umyl" usměje se. "Stejně budeš muset do sprchy celý, takže je to jedno."
Po tom co dojíme. Tak mě Johnny vezme do náruče, já se mu snažím dostat z náruče, ale on mě nepustí a donese mě pod sprchu, pustí na mě vodu. "Hej, vždyť mám na sobě oblečení. Teď bude mokrý."
"Ono to pak uschne" usměje se na mě. "Stejně jsi pod tu sprchu musela ať chceš nebo ne. Podívej se na svou nohu." Začnu se smát. "Ty jsi na tom hůř, ťuňťo." Řeknu mu přezdívkou, kterou jsme mu řekla naposledy v 15. Udiveně, ale šťastně se na mě podívá. "To jsem neslyšel hrozně dlouho."
"Taky tě miluju" řeknu a políbím ho. Po sprše si sbalíme věci a rychle uklidíme kuchyň s jídelnou. Pak napíšu těm dvou vzkaz, že už jsme šly. Stejně jak znám Lukáše, tak se budou v posteli vyvalovávat klidně cely den. My vyrazíme ke mě domu.

Pohled Damiena
Přijdu s Filipem dom a jdeme do obýváku, kde je puštěná televize. "Abi!"
Zavolám. "No" ozve se z kuchyně. Vejdu tam a hned se zarazím. "Johnny?" Ten kluk se otočí a já poznám, že je to vážně on. "Ahoj, Damiene."
"Já myslel, že se nebavíte a už se nechcete vidět."
"Damiene říkala jsme ti, že jsme se začali bavit."
"Aha. Děláte lasgně, že?" Abi Přikývne. A já jdu za Filipem. "Je tu segra s kamošem" řeknu Filipovy a chytím ho za ruku a naznačím mu, že by jsme mohli jít nahoru. On se božský usměje. "Nechtěli by jste jist s námi?" Zeptal se nás Johnny. Oba přikývneme. A vyrazíme do jídelny. Kde už je všechno nachystaný.
Po obědě se s Filipem zvedneme a zamíříme do mého pokoje. Při odchodu si všimnu, že Johnny objímá Abi. Takže mi asi sestřička něco zatajila. Řeknu si pro sebe v hlavě a jen se usměji. A Filip mě štípne do tváře.

Pohled Johnnyho
Když Damien s Filipem odejdou, tak Abi začne poklízet ze stolu. Já ji obejmu zezadu. "Johnny nech toho, raději mi pomoz uklidit, pak se ti budu moct začít věnovat." Dam ji pusu na tvář a začnu odnášet nádobí na umytí....

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Apr 27, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Já vímWhere stories live. Discover now