2. BÖLÜM

2K 325 150
                                    

Selamün Aleyküm yol arkadaşlarım! Nasılsınız? Umarım hepiniz iyisinizdir. Aime Moi Eslem'in daha geniş bir kitleye ulaşması için arkadaşlarınızı etiketlerseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler ❤️

Keyifli okumalar...

🧕🧕🧕🧕🧕🧕🧕🧕🧕🧕🧕🧕🧕🧕🧕🧕

Feyza'nın sözleri daha doğrusu pimini çekip ortaya attığı el bombası başta Hatice olmak üzere Sofuoğlu ailesinin hayatını alt üst edecek günlerin habercisiydi. Genç kızın ne dediğine dair tek bir fikri olmayan Archer gecenin dahi kıskandığı siyah bir çift gözün kehribarlarına teslimi ile güçlükle yutkundu. Neydi bu kalbini bilinmeze savuran karanlık girdapları bu kadar güzel gösteren. Sıradan siyaha çalan, koyu kahverengi bir çift göz...

Hatice'nin korku ve hayretle aralamış dudakları, edebin en güzel tonu kırmızıya boyanan teni ve dünyada ki tüm renkleri yasak kılan gözleri bir bir kazındı Archer'in ruhuna. Ne, lokantada ki bir kaç kişinin merakla kendilerini izlemesini ne de bir yabancının ablasına asıldığını düşünen Musab'ın yakasını kavradığını farketmemişti. Ta ki uzaktan uzağa takip eden iki koruması henüz lise çağında olan delikanlıyı uzaklaştırmak için müdahale edene dek.

Bakışları kulağına dolan acı dolu yakarış ile korumasının elinden kurtulmaya çalışan delikanlıyı bulduğunda, hızla ileri atılıp öfkeyle bağırdı. "Qu'est-ce que tu fais! Lâchez ce jeune homme..." (Ne yaptığını sanıyorsun. Bırak hemen o genci!)

Yıllardır yanında çalıştığı genç adamın ilk defa bağırdığını duyan koruma, hızla Musab'ı bırakırken boynunu güçlü bir kıskaca alan kollardan kurtulan delikanlı canının acısına aldırmadan, "Ablamdan uzak dur!" diye bağırdı. Burası küçük bir mahalleydi ve yayılacak dedikodular biricik ablasını üzerdi.

Karşısındaki öfkeli delikanlının ne dediğini anlamasa da tavırlarından ve ses tonundan ortada bir yanlışlık olduğunu düşünen Archer, bir sarma makinası yüzünden bu denli büyük bir tepki verilmeyeceğini düşünüyordu. Ellerini uzlaşmak ister gibi hafifçe kaldırıp, Feyza'yı işaret etti ve "Je suis sûr qu'il y a eu un malentendu. Si Feyza peut m'aider, tout sera résolu." dedi genç kızın kendine yardım etmesini dileyerek. (Ortada bir yanlış anlaşılma olduğuna eminim. Feyza Hanım bana yardımcı olur ise herşey çözülecektir.)

Hemen sonrasında ise "Confuse parce que je voulais la chose qui fait Leaf Wrap ?" diyerek sürdürdü konuşmasını. (Yaprak Sarma yapan şeyi istediğim için mi ortalık karıştı?)

Tüm bakışların kendisine dönmesi ile bir kaç saniyeliğine konuşma yetisini unutan Feyza, zihnindeki sözcükleri bölük pörçük toplayıp sıraladı. "Cette chose qui enveloppe les feuilles est Hatice. Mon amie, la sœur aînée de Musab. Quand tu as demandé Hatice, elle s'est fâchée."

(Yaprak sarma yapan o şey Hatice. Benim arkadaşım, Musab'ın ise ablası. Siz Hatice'yi isteyince öfkelendi.)

Duyduğu kelimeler ile kahkahalarla gülmeye başlayan genç adam hayatında ilk kez kendisini izleyen gözleri yok sayıp hissettiği duyguları anlık olarak dışa vuruyordu. Archer'in kendisi ile alay ettiğini düşünen genç kızın bakışları şaşkınlıktan kurtulup kırgınlığa bürünürken küçük burnunu gururla dikmekten geri kalmadı. "Beyefendinin espiri anlayışı oldukça tehlikeli!"

Karşısındaki kızın alev alan gözleri, aksi çıkan sesi ve hızla beline giden eli Archer'in gözüne o kadar şirin gelmişti ki yaşanan ve hala süren yanlış anlaşılma için tanrı ya şükranlarını sunuyordu. Yaşadığı anı durdurup öylece Hatice'yi izleyebilirdi ama korumaların herşeyi rapor ettikleri gibi olayı da babasına ileteceklerini bildiği için kaçtı ruhuna özgürlüğü fısıldayan siyah girdaplardan.

AİME MOİ ESLEMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin