Veselé Velikonoce 🍀

274 11 3
                                    

Přeju vám veselé Velikonoce zlatíčka✨. Doufám že jste všichni zdraví💊 a zvládáte tu blbou karanténu. No Velikonoce nejsou jako každý rok ale zkuste si je aspoň trochu užít😇.

Tady zase poučuju😅
Nechci aby to vypadalo že si tady vylívám srdíčko ale třeba někdo si to rád přečte🤷🏻‍♀️. Karanténa kde byla zavedena na mě působí špatně třeba já osobně mám špatnou náladu. Díky tomu nevychází také další kapitoly a to popisy další herců ze ST❤️. Ale k tomu se dostaneme. No taky mě mrzí že nemůžu chodit s lidmi na kterých mi záleží ven🌿. Jako třeba moje nejlepší kamarádka měla narozeniny a nemohla jsem ji s ní slavit. Ale radši to vydržím a oslavíme to v létě než teď🌸. Prostě nechápu ty lidi co se sdružují a pořádají party nebo chlastačky🤦🏻‍♀️. Někdo muže říct s té party že je zdraví ale neví to na 100% pokud nebyl testovány. A ani příznaky nemusíte mít🦠. A takhle se roznáší koronavirus, třeba i já se přiznám že chodím s mamkou někdy nakoupit a tohle už je taky riziko třeba když se chytnete košíku a už to je ale já trávím čas doma a nikde nechodím kde bych mohla nakazit ostatní kromě rodiny se kterou travím čas. Tohle někteří lidi nechtějí pochopit. A další věc kterou chci zdůraznit tohle je můj osobní názor 🙋🏻‍♀️. Takže zkuste pochopit ostatní lidi kteří nechtějí přijít o svoje starší členy rodiny.

Proč nevychází další kapitoly neboli popisy herců ST❤️.

Důvod je celkem jednoduchý prostě nemám teď moc náladu něco psát a ještě já to dělám tak složitě😂. Vypíšu si to z internetu a pak až přepisuji do mobilu. Takže tak no prostě musím mít náladu nechci to tady publikovat jako úplně odfláknutou věc protože si vás vážím. A taky chci strašně moc poděkovat že i když nic momentálně nepřidávám tak nárůst přečtení knížky stoupl na 9K za co moc děkuji ani nevíte jak jsem ráda za vás❤️.

   

Chtěla bych se vás ještě zeptat jestli by jste chtěli udělat něco jako ASK. Byly by to otázky na mě a taky o mně jako chápete ne ?😅
(např. Třeba jaký mám názor na něco co se stalo ve ST a takhle můžete psát i osobní otázky o mně). Udělala bych to jedině kdyby byl o tom zájem tak uvidíme pište komentáře.❤️

Děkuji za vás vaše _exit__😇❣️

Stranger Things🖤Kde žijí příběhy. Začni objevovat