20.tadada

310 14 0
                                    

Probudila jsem se u sebe doma. Ze zdola se ozývali hlasy.
,, ahoj, podařilo se nám Jennifer zastavit? "zeptala jsem se jich
,, ahoj zlato jo povedlo" políbil mě Derek. S Derekem jsem šla po dlouhém přemlouvání ať zůstanu doma jsem s ním šla na procházku. Vrátili jsme se v deset večer, osprchovali jsme se a šly jsme spát.

Další den ráno
Vstala jsem a udělala snídani. Müsli a Café. Isaaca I Dereka jsem pozvala na snídani a šla se převléct. Vzala jsem si mikinu a pod to sportovní podprsenku, černé potrhané jeany a černé VTY,vlasy jsem si nechala rozpuštěné. Sešla jsem schody.
,, Isaacu jdeme "řekla jsem ten si vzal batoh. Já jsem si vzala kabelku, mobil, klíče, peněženku. Na mobil mi došlel email, hned jsem se podívala . Byl od ředitele.

@SŠBeaconHills
Ode dne 12.10. Vám připadá hodina Ruštiny. Zároveň s vyšším platem. Je to jen na záskok za paní učitelku Denájenonovou. Děkuji. Ředitel střední školy Beacon Hills.

Přečetla jsem si to a Sedla do auta.
,, kterou hodinu máte Ruštinu?" zeptala jsem se Isaaca.
,, emm první a potom máme 4 hodinu matematiku." řekl. Kývla jsem. Dojeli jsme je škole. Já si šla pro učebnici pro učitele a šla jsem do třídy. Zazvonilo, já jsem vešla do třídy a bouchla tou tlustou knihou pro učitele. Ti spratci si mysleli že když je jejich učitelka nemocná tak že mají volnou hodinu. Všichni stichli.
,, Я здесь вместо твоего временного учителя. Так что не думай, что у тебя будет бесплатный класс. "
,, vy jste mi nerozuměli že? Takže jinak. Jsem tady místo vaší dočasné učitelky. Takže si nemyslete že budete mít volnou hodinu." řekla jsem.
,, tak koho si vyzkoušíme, přeci něco umět už musíte. Hmmm Scotte pojď sem "ten nuceně vstal a šel ke mě.
,, tak řekni mi co je třeba lakros"
,, Лакросс - Это гордая игра . Речь идет о том, кто принимает мяч к цели. Я капитан."(,, Lakros - Je to hrdá hra. Je to o tom, kdo vezme míč do branky. Já jsem kapitán." )
,, Takže Scotte, do uč se slova tvrdá, hodí. Jinak umíš Ruštinu zatím dobře. "
,, tak a teď slovíčka co budou v testu. Hodit, hrát, Škola, jezdit, hodiny, učitel a další. Vlastně všechny slovíčka z Блок 3 C (Jednotka 3 c). "zazvonilo. Teď jsem měla volno tak jsem šla do knihovny. Chvíli jsem si vytvářela test pro ty haranty a pak za mnou došel ředitel že máme novou žačku. Já jsem si ji 'přebrala' a začala.
,, ahoj já jsem tvoje nová třídní ale zároveň i kamarádka. Jmenuju se Rose Elizabeth McCollová ale ve škole mi kdyžtak vykej a říkej paní učitelko ale normálně mi tykej. Tak pojď provedu tě po škole jenom mi řekni tvoje jméno a příjmení. "problikli mi oči a já zjistila že je kitsune ale není ještě vyvinutá.
,, Já se Jmenuju Kira Yukimura a mám tu i otce"
,, jo toho už znám "
,, hele neprobleskli ti náhodou před chvílí oči?"
,, Ne to se to možná jenom zdálo já nosím čočky tak možná ze slunce. " vytáhla jsem falešné bríle se sklem. Kývla na znamení že to chápe.

Střepy minulosti /TEEN WOLF/Où les histoires vivent. Découvrez maintenant