8. Zítra

585 27 0
                                    

Škola už skončila a já jedu domů. Isaac se přidal do mojí smečky, Derek se vzdal moci Alfy a je v mojí smečce. Ale Alfa smečka to neví. Dneska se s nimi neboli s Enisem-Scott s Derekem poprali ve výtahu.

,, Zlato? "řeknu Derekovi protože si čte knihu.
,, Ano?" řekne a podívá se na mě.
,, Dáme si vanu? "zeptám se. On na to ani neodpoví. Jen odloží knížku a začne mě líbat. A už jdeme do vany. Po asi jedné a půl hodině jsme vyšli. Já jsem si dala Derekovo vyprané tričko a šli jsme spát.

 
Další den ráno

Dneska je sobota a v pátek jme ještě zjistili že je Erika je mrtvá a Boyd s Corou- Derekovou sestrou--se ukrývají v první Beacon Hillské národní bance. Teda ne sami, prakticky Alfa smečka, je to hodně složité.

,, hoši dneska chvilku odpočinek a protože vím že nemáte skoro žádné věci, jde se nakupovat " na to jen oba dva zamručeli.
,, fajn tak já vám něco koupím." Na to jen kývli a dal se věnovali televizi. Já jsem si jen povzdechla a jela nakupovat, i když mě to samotnou moc nebaví.

O 2 hodiny později :
Takže Derekovi jsem koupila 2 páry bot, trička, mikiny, tepláky, nátělníky. Isaacovi to samé, ale ne úplně. A už jedu domů. Pak jsem koupila hodně potravin a dalších věcí do domácnosti.
Zaparkuju v garáži a telekinézí nosím nákup.
,, Jsem doma" řeknu protože vím že mě slyší.
,, pojďte sem do kuchyně "řeknu znovu načež oba jsou do minuty tady.
,, zavřít oči a nepodvádět" řeknu a oni zavřou oči. Do rukou jim dam krabice s botami a tašky s oblečením a zakončím to třešničkou na dortu-oreo tyčinkou.
,, otevřít "řeknu a oni rozzářeně dívají na to co jsem jim koupila. Derek mi jako poděkování vytiskne polibek a Isaac mi poděkuje.
,, zítra je náročný den, tak pojďte spát"

Pokračování příště..........

Střepy minulosti /TEEN WOLF/Kde žijí příběhy. Začni objevovat