🖤 BÖLÜM 32 🖤

113K 4K 1.8K
                                    

Bölümde özlediğiniz biri var, sürpriz 😀

---------------

Zaman su misali akıp gidiyordu Hesna için. Cihan'ın dönüştüğü bu adam öyle samimi, öyle gerçek biriydi ki. Geçmişte yaşadığı ne varsa unutturuyordu bir bir. Her ne kadar dışarıya karşı hala o soğuk, sinirli Cihan olsa da Hesna'nın yanında bambaşka birine dönüşüyordu.

Yaptığı evlilik teklifi, romantiklikte ulaştığı en zirve nokta olmuş ve bir daha o zirveye hiç çıkmamıştı Cihan. Zaten onun sürekli romantik biri olmasını beklemiyordu da Hesna. Her şeyin dozunda ve zamanında olması yeterliydi. Bir akşam gelirken hiçbir sebep yokken içinden geldiği için çiçek alıp geliyordu mesela. Bu daha çok mutlu ediyordu Hesna'yı.

6 ay oluyordu Cihan'dan evlilik teklifi alalı. Garip bir şekilde sanki onunla daha 6 aydır evliymiş gibi hissediyordu Hesna. Belki de başlangıçları o gün olduğu için böyle hisssetmesi normaldi.
Milatları olmuştu o gün.

O günden sonra Hesna'da da değişen çok şeyler olmuştu. Cihan'ın verdiği güven, kendine olan güvenini yeniden kazandırmıştı ona. Bir şey söyleyeceği zaman çekinmiyordu artık. Biliyordu ki kızmayacaktı Cihan, kırıp dökmeyecekti. Eskiyi hatırlamak canını da yakmıyordu artık. Burukça gülümseyip geçebiliyordu.

Zilin çalmasıyla düşüncelerinden sıyrılan Hesna, koşar adım kapıya ulaşmıştı. Açtığında gözleri hayretle irilemişti. Karşısında tam boyu kadar bir ayıcık duruyordu. Hemen yanında ise Cihan.

"Sürpriiiz! Bizi eve almayacak mısın?"

"Almaz olur muyum hiç?" dedikten sonra ayıcığı kucaklayan Hesna, Cihan'ı kapıda unutarak içeri geçmişti.

Cihan bozguna uğramış bir ifadeyle suratını buruşturup mutfağa geçmiş ve elindeki poşetleri bırakmıştı. Oradan salona geçtiğinde Hesna'nın yüzündeki mutluluğa şahit olmuştu.

"Beni kapıda unutacak kadar çok sevdin demek ayıyı Hesna?"

"Hiii, ay unuttum vallahi ama ne yapayım? Çok şirin şuna baksana." dedikten sonra Cihan'ın boynuna sarmıştı kollarını Hesna.

Cihan, başını Hesna'nın boynuna gömerek kokusunu içine çekmiş ve küçük bir buse bırakmıştı.

"Çok açım, öğlen toplantı vardı bir şeyler yiyemedim."

"Hemen hazırlıyorum."

Hesna mutfağa girdiğinde, Cihan da yukarı çıkarak takım elbisesinden kurtulmuş ve eşofmanlarını giymişti. Aşağı inerken Hesna'nın berjerin üzerindeki hırkasını almayı unutmamıştı. Ev her ne kadar sıcak olsa da Hesna her akşam üşüyor ve şöminenin önüne atıyordu kendini. Cihan ise hırkasız dolaşmasına izin vermiyordu bu yüzden.

"Cihaaaann, gel haydi. Çorbaları koydum."

Cihan mutfağa girdiğinde elindeki hırkayı Hesna'nın omuzlarına bırakmıştı. Hesna gülümseyerek omuz üzerinden Cihan'a baktıktan sonra masaya geçmiş ve suları doldurmuştu. Seviyordu bu adamı, düşünceli hallerini, kalbini..
Birisi çıkıp 2,5 sene önce bu günlere gelip bunları yaşayacaklarını söylese güler geçerdi Hesna. Asla erimez dediği buz dağı erimiş, asla sevmez dediği adam sevmişti.

Keyifli geçen akşam yemeğinden sonra film izlemeye karar vermişlerdi. Cihan film seçmek için salona geçtiğinde, Hesna hem mutfağı toparlamış hemde mısır patlatmaya başlamıştı.

"Cihan sakın korku filmi seçeyim deme."

"Yok, korku değil.
Aşk Tesadüfleri Sever var, izleyelim mi?"

Hesna (ZOR AŞKLAR SERİSİ - 2)(TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin