#56

360 14 0
                                    

Хари ме пусна на земята и го погледнах безразлично.

-Как си?-попита ме Ари

-И по-добре съм била.-казах и изхлипах

Сълзите отново напираха да излезнат. Изтичах нагоре и заплаках. Седнах на земята и се опрях на леглото. Свих краката си към гърдите и ги прегърнах. Зарових глава и заплаках още по силно. Не мога да опиша това което ми се случваше в момента.. Човека който обичам и чакам дете от него ми е изневерил. Сърцето ме болеше. Все едно някой беше взел чук и го разбил на милиони парченца. Какво щях да правя? Как щях да живея под един покрив с него? Не знаех... всяко едно обичам те.. всяко едно обещавам ти.. всеки един прекрасен спомен.. Плачех и стисках здрави ръцете си. На никого не пожелавам да изпита тази болка.. НА НИКОГО. А за Хари - ДА ГОРИ В АДА! Той вече не съществува за мен. 

Усетих някой да ме прегръща. Вдигнах глава и видях момичетата.

-Спокойно. До теб сме.-каза Рей и ми се усмихна загрижено

-Да. Хайде сега влез и си направи горещ душ, а през това време ние ще слезнем да направим по един горещ шоколад.-каза сестра ми и кимнах

Влезнах в банята и заключих след себе си. Пуснах горещата вода и махнах пижамата. Влезнах по течащата вода и започнах да размишлявам. Докато погледа ми не фокосира някакво ножче. Взех го и го приближих до лявата си китка. Какво пък толкова ако си прережех вените и умра? Тъкмо нямаше да ме боли...На вратата се почука и се разсеях.

-Ким излизай. Вече сме тук.-чух гласа на Рей и си отдъхнах

Спрях горещата вода и увих една кърпа около тялото си. След което излезнах и се преоблякох. А после седнах при момичетата и започнахме да си говорим докато пием шоколада. 


2 дни по-късно

Минаха два дни през които отбягвах Хари и се правих, че не съществува. Най накря бях в Лондон. Където беше адски студено и имаше много сняг. Качих се в стаята ни с Хари и махнах якето си. Взех си телефона и излезнах. Слезнах в кухнята и почнах да се храня. 

След като се нахраних се обадих на Ариана.

По телефона

-Хей. Какво има?-попита щом вдигна

-Хей. Става ли да дойда във вас?-попитах

-Да. Сега ще ти пратя адреса на Дерек.-каза сестра ми и и затворих


Качих се до спалнята и отворих куфара. Преоблякох се ето така

 Преоблякох се ето така

Oops! Ang larawang ito ay hindi sumusunod sa aming mga alituntunin sa nilalaman. Upang magpatuloy sa pag-publish, subukan itong alisin o mag-upload ng bago.
Love to violateTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon