~11~

705 32 1
                                    

Літні сонячні промені світили мені в очі. Це світло змусило мене відкрити очі. Я побачила, що Макса не було і швидко встала з ліжка. Пішла на кухню, але і там його не знайшла. Я вже хотіла йти на двір, але він вийшов з ванної і підійшов до мене з посмішкою на обличчі.
-Кохана, доброго ранку.-він поцілував ніжно  мене в губи.
-Доброго ранку. Як спалося тобі?
-Просто чудово. Поряд з тобою так добре спати...-він забрав моє волосся, яке спало на пличе і ніжно поцілував мене в шию,тоді трішки пристрасніше, залишаючи червоні сліди. Я зробила один крок назад і він відірвався.
-Що будеш їсти?-запитала я.
-Можна просто кави.
Я заварила кави і поставила на тарілку печення.
-Що сьогодні будемо робити?-запитав хлопець, а я лише подивилася на нього і згадала ті поцілунки в шию.
-Давай просто будемо валятися в ліжку і дивитися фільми.
-Згода.
Ми попили каву і пішли в спальню. Макс включив телевізор і ми почали вибирати фільм. Вибрали просту романтику з присутністю 18+ і лягли на ліжко, обіймаючи один одного.

Пройшла година фільму, а я вже не могла лежати на одному місці. Мені було не зручно. Особливо при моментах 18+. Хлопець лише сміявся з мене, а я відводила погляд від телевізора, або роздивлялася свій манікюр. Коли почалася знову сценка в ліжку я не витримала.
-Я піду в душ. Не цікавий якийсь фільм.
-Звісно, я тебе буду чекати і оберу інший.
Я роздягнулася і включила воду в душовій кабінці. Вирішила кинути свою білизну в пралку, тому що лише одну з собою маю.

POV Джан

Я місця собі не знаходив. Поля вже другий день не виходить на зв'язок, Халіна не знає де вона. Було не важко здогадатися, що вона разом із Максом. Адже він також не відповідав. Але батькам дівчини я нічого не казав, заспокоював їх, що їй потрібен час і вона швидко повернеться.
Я обдзвонив всі готелі. Їх ніде не було. От прокляття! Навіщо я лише їй розказав про це весілля. Тепер вона точно не захоче зі мною говорити. А ще гірше, якщо вона просто не повернеться.

POV Поліна

Я вийшла з душу і обмоталася в рушник. Білизну розвішала на спеціальну сіту, де потрібно розвішувати одяг. Я спочатку соромилася так виходити, але що зробити?
Коли я вийшла я побачила лице Макса. Він був просто шокованим.
-Поля...-тихо сказав він і наблизився до мене.
-Я просто... Я просто поставила сушити свою білизну... І вирішила... Я зараз вдіну щось.-він наближувався до мене, а я лише відходила поки не стукнулася плечима в стіну. Він зловив мене за талію і поцілував ніжно в губи. Хлопець сильно прижався до мене і вже цілував більш страсно. Я відчула як він скидає рушник з мого волосся і мокрі пасми спустилися мені на пличе.
-Ти зводиш мене з розуму.-сказав хлопець відірвавшись від моїх губ, а тоді ще пристрасніше почав цілувати.
Нарешті я відійшла від стіни і обійняла його за шию, стискаючи її нігтями.
Тоді я скинула з хлопця футболку, даючи знак на серйозніший розвиток подій. Він швидко взяв мене на руки і посадив на ліжко. Я все ще була обмотана в рушник, та лише в одну секунду я залишилася без нього. Хлопець стиснув мої бедра і почав цілувати в шию, опускаючись все нище і нище. Кожен дюйм мого тіла відчув його палкі губі. Нарешті він поцілував мене в груди. Це були так приємно і мені так захотілося його...
Хлопець проводив руками легкі візерунки по моєму тілу. Тоді його рука дійшла до грудей. Він стиснув їх до приємного болю.
-Поля, я хочу тебе.-сказав хлопець і сильно впитався в мою шию.
Він продовжував цілувати мене і кожен сантиметр мого тіла. І ось... Берда,а тоді найприємніша мить, яку я не забуду ніколи. Все що я могла - це лише видавати легкий стогін і просто дерти його плечі від збудження. Він повернувся до моєї шиї, його поцілунки перетворювалися на легкі укуси і це приноси ще більше страсті. Він скинув штани і на мить зупинився. Я не знала, що сталося. А тоді він витягнув з тумби пачку презервативів.
Він повернувся до мене і продовжував цілувати мене. Тоді я відчула сильну біль і дуже голосно застогнала. Це був мій перший секс, напевне тому так боляче. Він почав рухатись, а я лише нігтями втиснулася в його шкіру і сильно стогнала. То від болю, то від збудження.
Тоді я відчула найсильнішу біль і в цей момент мені стало дуже добре. Я нарешті змогла розслабитися і видихнути після цієї справи. Хлопець ліг збоку і лише віддихався, наче пробіг велику відстань, але це було по іншому.
-Я в тебе перший...-стверджено сказав хлопець.
-Так...-все, що я могла відповісти. Хлопець накрив нас одіялом і я швидко відрубалася. Цей день був дуже насиченим.

В полоні твоїх поцілунків Where stories live. Discover now