"Szeretlek"

13 1 0
                                    

Nem tudom mennyi idő telt el ébredésem óta, de mikor már végképp fel adtam a reményt, hogy jön valaki, el aludtam.
Egy szörnyű zajra rezzent meg a testem, ijedten néztem körbe, Dimitrij egy Ballantines-os üveg alján kereste a boldogságot. Kereste a tekintetem, és el mosolyodott.

- Ne haragudj, fel ébresztettelek? Kérdezte kissé aggódva.

-Hát...igen, de semmi gond.
Közelebb jött és magához húzott.

- Jég hideg vagy...
Állapította meg, miközben egy puszit nyomott a homlokomra. Kellemes illata volt, egy kis cigaretta, alkohol, és dezodor.
- Jobban vagy? Folytatta.
-Igen... Bár még mindig fáj mindenem,de határozottan jobb.
Az ölébe húzott, és az arcom cirogatta,mire kissé fel szisszentem, az arcom is fájt.
Mélyen a szemembe nézett, és meg puszilta arcom azon területét, amely fájt.
És meg csókolt, az ajkai puhák, és melegek voltak. A szájnak narancs és whiskey íze volt. Egyre szenvedélyesebben csókolt, a nyelvével a szám minden egyes szegletét be járta. A gyengéd szenvedélyes csókunk, egy vad franciázásba ment át. Egyik kezét a tarkomra tette, a másikkal a hátamon simítótt végig, egészen a derekamig, és vissza. Egy pillanatra váltunk csak el, hogy levegőt vegyünk. Egy kis nyál csordult le ajkán, az álaig. Az előbbi forró csóktól fel bátorodva, közel hajoltam és lassan le nyaltam. Amire furán nézett rám, egy pillanatra meg is ijedtem, hogy el rontottam a hangulatot. De el mosolyodott, és újra az ajkamnak ugrott. Vadabbul csókolt mint valaha. El kezdte puszikkal hinteni az álam vonalát, egészen a nyakaimig. Ahol meg állt, meg nyalta, és azt a pontot szívni, harapni kezdte. Aztán vissza a számra, bele harapott alsó ajkamba, és a fülemhez hajolt, meg puszilta fülcimpámat gyengéden, ajkait vissza húzta a nyakamra.
A pólóm alját két helyen meg fogta, fel emeltem a kezem, és le vette rólam a darabot. A szoba végebe hajlította, a kulcscsontom csókolta, aztán lejjebb ment.
És ezt a mellkasomom folytatta.

Cigaretta füst Where stories live. Discover now