Δυο χτυπηματα σε μια μερα

1 0 0
                                    

Και καπως ετσι περασαν οι μερες.Η φιλη μου πηγε με το αγορι μου.Το πατρικο μου το πηρε η τραπεζα.Ο μπαμπας μου παλι παιζει με εμενα.Απολυθηκα απο την δουλεια μου.Γενικα ωραια πραγματα.Σημερα ειναι παραμονη πρωτοχρονιας.Για την ακριβεια αυτην την στιγμη που μιλαμε εγω βαζω το ακριβο μου φορεμα.

Για την ακριβεια αυτην την στιγμη που μιλαμε εγω βαζω το ακριβο μου φορεμα

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Μονο που εγω δεν εχω καμπυλες.Το μει απ μου το εχω κανει.Τα μαλλια μου ετοιμα.Εβαλα το κοσμημα που μου ειχε φερει δωρο ο αλεξ την πρωτη νυχτα μας.Εβαλα και τις γοβες μου.Ναι φενεται λιγο εξτρα αλλα ειναι οικογενειακο τραπεζι.Θειοι θειοιες ξαδερδια.Λογο ου οτι ειμαστε πολλα ατομα η Βαγια θα κανει πρωτοχρονια ξεχωριστα απο εμας με την δικια της οικογενεια.Ο Αλεξ με την δικια του.Αν και νομιζω πως ο Γιωργος και η φαμιλια του θα ειναι στο σπιτι του Αλεξ.Ιδκ.

Βγηκα εξω και αντικρισα μι θεα.

Βγηκα εξω και αντικρισα μι θεα

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ασημηνα-"Μωρηηη"

Βαγια-"Μαρηηηη"

Ασημηνα-"Εισαι κουκλαρα αγαπη μου"

Βαγια-"Και εσυ"

Ασημηνα-"Παμε?"

Βαγια-"Ναι."

Αφου φτασαμε στην γειτονια που μεναμε.Γτ μενουμε και οι δυο στην ιδια γειτονια αποχωρηστηκαμε με τα δωρα απο το πορτ παγκαζ γτ ανιψια ξαδερδια αδερφια και ετσι.Πηρα τις σακουλες και κατευθηνθηκα προς το σπιτι.

(Χτυπημα κουδουνιου)

Μαμα-"Ααα καλως τηνν"

Ασημηνα-"Τι κανεις μαμα?"

Ενα Βραδυ Στα ΚαστραWhere stories live. Discover now