Το κοσμημα

4 0 0
                                    

Μετα απο εναν μηνα πλεον εχω βγαλει τον ναρθηκα..ειμαι τελειως καλα και ειναι χριστουγεννα.Δεν χρειαζεται να με ταιζει η Βαγια και να με κανει μπανιο.Μηλησαμε μερικες φορες με τον Αλεξ μεσω τηλεφωνου γτ αυτος ειχε παει ευρωπη για κατι αγωνες.
Μου λειπει πολυ.Με απελυσαν απο την δουλεια μου γιατι δεν μπορουσα να δουλεψω.Η Βαγια τα εχει με τον Γιωργο.Βρηκε και δουλεια.Διδασκε σε ενα φροντηστηριο αγγλικα για σχετικα λιγες ωρες αλλα πληρωνοταν καλα οπως 1.000 το ΜΗΝΑ.Παντα πιστευα οτι η Βαγια θα φερνει τα λεφτα στο σπιτι.ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ 5 ΜΕΡΕΣ.Ενω εγω.εχει περασει μηνα..ελεος.

Αυριο ερχεται.

Επισης αυριο ερχεται μια χαλια μερα για μενα.Θα οαω να κανω λειζερ παντου+αποτριχωση με κερι ξεχωρηστα.Θα γυρησω σπιτι και θα μυριζω σνιτσελ.Θα παμε στα μαγαζια victoria secret και ετσι.Θα παω να μου βγαλουν τα φρυδια.Θα παω κομμωτηριο μανικιουρ πεντικιουρ και μαλλια.

Και ολα αυτα για να ειμαι ανθρωπος αφου εχω καταθλιψη.Απο εκεινη την μερα ο μπαμπας δεν ξαναπηρε.Ετσι και αλλιως καπως επρεπε να ξοδεψω τον μιστο μου.Τον πρωτο και τον τελευταιο σε αυτην την δουλεια που ημουν.

Παω να κοιμηθω.

Αυριο το πρωι

Λειζεραδικο:

Ασημηνα-"ΑΑΑΑΑΑ!!!"

Βαγια-"Σκασε μαρη.Εχει κοσμο εξω με κανεις ρεζιλι.."

Λειζερου-"Να ξες τελειωσα με ποδια και μασχαλες τωρα παω μπικινι"

Βαγια-"Οο ναουυ"

Ασημηνα-"ΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!"

Βαγια-"Ιησους χριστος νηκα και ολα τα κακα σκορπΑΑΑΑΑΑΑ"

Αποτριχωση shop:

Αποτριχου-"Θα κανουμε αποτριχωση στα μπουτια..οπισθια και λιγο πλατη."

Ασημηνα-"ΑΑΑΑ!!"

Βαγια-"ΣκατΑΑΑ"

Φρυδια:

Εκατσα 1 ωρα.Μεχρι να καταλαβει τι σχημα εχω..τοσο καιρο που τα ειχα αφησει"

Ασημηνα-"Ιιιιιιιιιι!!!!"

Βαγια-"Σκασε ΜαρρΗΗΗ"

Ασημηνα-"Να σε πω πολυ κοντρα μου πας σημερΑΑΑΑ!!"

Βαγια-"Καλα να παθεις"

Κομμωτηριο:

Το πιο chill part.Εκανα νυχια στιλεττο γαλλικα.Το ιδιο και στα ποδια μου απλα οχι στιλεττο.Εκοψα τα μαλλια μου περασα και λιγο ντεκαπαζ...

Ενα Βραδυ Στα ΚαστραWhere stories live. Discover now