Začiatok

1 0 0
                                    

Život je ťažký a krutý. Môj tiež a Antonov neviem. Často mi hovorí, že jeho život je ťažký, a to preto lebo sa v ňom nachádzam ja.
Ale aj tak sme si obidvaja uvedomili,  že s Bohom to také ťažké nie je. 
Ja poviem úprimne, že so mnou to má Boh celkom ľahké. Ale čo Anton? S ním sa musí Boh trápiť a ja Bohu pomáham s Antonom. Nebudem však na Antonka len zlá, ešteže si tento môj denník nečíta. On je fajn až na nejaké veci čo na ňom neznášam. Som rada že s ním chodím. Aj keď stale nechápem, že už sú tomu 3 roky. Ale aj tak som rada, že je pri mne Boh a vysvetlí mi, čo mi on vysvetliť nevie. Boh sa hodí do nášho vzťahu. Stále je pri mne, a dava mi silu, keď sa to s Antonom nedá vydržať.
Inak dobrá otázka je, ako som  Boha vlastne  spoznala? Akože rada spomínam aj na to, ako som spoznala Antona, ale teraz uvažujem nad prvým stretnutím s Ním. Nuž, bola som mladá, aj teraz som, ale bola som niečo ako teenedžerka. Bola som z veriacej rodiny, a vieru som poznala, to áno. Ale nechápala som tomu. Bolo vo mne kopec otázok. Nevedela som poriadne, kto je to Boh...
A tak to prišlo. Odpoveď na moje otázky. Začalo to prvým snom. Stretla som sa s Bohom a spýtala sa ho, že kto je. Neriešila som niečo ako, prečo sa ho pýtam takéto otázky narovinu. Však keď sa začnem baviť s niekym koho poriadne nepoznám, spýtam sa ho kto je, a tak, no. Takto to bolo aj s Bohom. Sadli sme si a ako som už písala najprv som sa ho spýtala: Kto si? Bol úplne pokojný a milý. Mal tvár plnú pochopenia a odpovedal: Som ten, ktorý ťa stvoril. No samozrejme. Zaskočilo ma to. Čakala som, že mi povie svoje meno. Však ako keby som niekomu na otázku: Kto si?Odpovedala: Tá ktorá sa s tebou kamaráti. No v každom prípade ma táto odpoveď zaujala. Vedela som a počula už že Boh je ten ktorý stvoril svet a teda každého z nás, ale fakt som nečakala že na takuto otázku mi takto odpovie. To ma nútilo nad tým premýšľať a keď zmizol a ja som sa prebudila, som sa tešila na ďalšie stretnutie s Ním. Konečne to nebudem mať z druhej ruky, ale priamo od Ňeho.

Jej denník (iba jej)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora