5. Bölüm

15 3 0
                                    

  Multimedia Justin.Ahhh çok yakışıklı !  Bu bölümde bir kısmı yine Scary olacak ama bir kısmını da Justin'den olarak yazmaya karar verdim. Umarım beğenirsiniz.

İYİ OKUMALAR :)

"Ve kazanan Scary Hard. Tebrikler Scary, lütfen buraya gel ve 1.'lik ödülünü al."Sunucu bana gülümseyerek bakarken herkes alkışlamaya başladı Çok mutlu ve heyecanlıydım.Sahneye çıktım.

" Şimdi ödülü vermek ve yorumlarını söylemek için Justin Bieber'ı buraya çağıralım"Ah. Hayır bu olamaz. Annem ve Emily bana endişeyle bakarken benim de onlardan farklı olduğum söylenemez.

Aman. Tanrım.

Şu anda bana doğru gülümseyerek yaklaşıyordu.Ah,biliyordum . Tabiki beni hatırlamayacak.  Şu anda onun gözünde sadece yarışmaya katılmış ve kazanmış ezik bir kızdım. Bana yaklaştı ve sarıldı. Kalbim gümbür gümbür atmaya başladı ama neyse ki bu gürültüde duyması imkansızdı.

Zorla da olsa ellerimi boynuna koyarak ona sarıldım ve bunu en son yaptığımız anı düşünerek dolan gözlerimi sakladım. Kısa süre sonra benden ayrılıp elime ödülü sıkıştırdı ve kolunu omzuma atıp konuşmaya başladı.

"Scary,çok güzel bir kız ve sesi de harika. Sanki yıllardır bu işi yapıyormuş gibi rahatlıkla şarkıyı söyledi ve sesini çok güzel kullandı. Bunun için onu tebrik ederim. Umarım çok güzel yerlere gelirsin. "

Herkes alkışlarken o bana gülümseyerek bakıyordu ve ben aşırı derece gergindim.

Nasıl olurda beni hatırlamaz?

Sanırım konuşma sırası bendeydi. Gülümseyerek konuşmaya başladım.

"Hep şarkı söylemek gibi bir hayalim vardı fakat bunu kullanmamıştım . Ama bana bu yarışma söylediğinde'neden olmasın? 'diye düşünmüştüm ve işte şimdi buradayım. Şu anda düşündüğüm şey şu ki insanlar hayallerinin peşinden gitmeli ve gerçekleşmesi için çabalamalılar. İnsanlar halleriyle yaşıyorlar ve tek yapmaları gereken vazgeçmeyip biraz daha gayret etmek. Ve belki bir gün sizde benim gibi başarırsınız ,inanın zafer duygusunu tatmak harika. Herkese teşekkür ederim. Sizden takdir almak benim için mükemmel. "Herkes artık çıldırmış gibi alkışlıyor ve ıslık çalıyorlardı.Bu mükemmel.

Annem, Emily ve Bayan Doll gelip beni kutladılar. Ama annem biraz başının ağrıdını ve otele gidecegini söyledi. Bayan Doll ise Los Angeles'e geri dönmüştü. Herkes gelip tebrik etmeye başlamışlardı ve ben bir yandan onlara teşekkür ediyor bir yandan da Justin'den kaçmaya çalışıyordum. Ama sanırım o beni tebrik etmeden bırakmayacaktı.O bana yaklaşırken tam Emily'inin yanına kaçacaktım ki kolumdan tutup kendine çevirdi. Yüzünde şaşkınlık ve şüphe vardı.

"Hey,neden benden kaçıyormuşşun gibi düşünüyorum? "

Lanet. Olsun.

"Ohh,ne alakası var dostum, sen yanlış anlamışşın,senden kaçmıyordum."Ve sanırım onunla konuşurken kalbim durdu.Ona en son uçağa binerken bu kadar yakın olmuştum. Gözlerime baktı, sanki beni tanımaya çalışır gibi bir hali vardı.

Lütfen düşündüğüm şey olmasın, lütfen.

"Seni tanıyormuyum? Bana tanıdık geliyorsun. "

Çünkü ben senin eski sevgilinim seni aptal.

Ona bunu söylemek yerine gözlerimi kaçırdım.

"Ah, hayır beni tanıman imkansız Justin, Çünkü biz hiç tanışmadık."

Tamamen yalan. Seni her santimetrene kadar tanıyorum Justin.

"Emin misin,?"gözlerini kıstı.

Tabiki yalan. Seni salak.

"Evet dedim ya, seni temin ederim ki daha önce tanışmadık ve sen beni tanımıyorsun. Şimdi izin verirsen beni bekliyorlar. "Kolumu ondan kurtardım ve hızlı adımlarla uzaklaşmaya başladım.

Tıpkı onun yaptığı gibi.

Justin'in Ağzından

Kolunu benden kurtarıp hızlı adımlarla kalabalığa karıştı. Bana aşırı tanıdık geliyordu. Çok fazla,Scary'e benziyordu. Onun mavi gözlerini nerede olsa tanırdım fakat eksik parçalar vardı.

Şarkıcı olmak onun hayali değildi?

Neden bana kendisi olduğunu söylemedi?

Ve neden benden kaçtı?

Ayrıca ben çoktan nişanlanmıştır diye düşünmüştüm. Çünkü ben öyle yapacaktım. Ama parmağında yüzük veya yanında bir erkek göremiyorum. Onunla ilişkimizi hiçbir zaman ciddiye almamıştım.Benim onunla ilgili hayallerim yoktu, benim müzikle ilgili hayallerim vardı. Ben o zamanlar hiçbir şeyi ciddiye almazdım.Onu da pek umursadığım söylenemezdi.Ama onun bana söyleyecek çok şeyi olduğundan emindim. Sonuçta onu orada terk etmiştim ve bir daha da arayıp sormamıştım.Ve sanırım o ise bu harika olur çünkü ona aşık olduğumu fark ettim her yerde onu arıyorum .Elimde olsa Selena' dan hemen ayrılırım çünkü onu sevmiyorum fakat Selena'nın daha ünlü olması için onunla çıkarak ona yardım ediyorum.Ve o sınırlarımı fazlaca zorluyordu.Sanki o bana yardım ediyormuş gibi davranıyordu.  Bir de beni aldatıyordu,sürtük .Ona daha ne kadar dayanabilirim, bilmiyorum.

O kız ile ilgili düşüncelerimi söylemek için en yakın arkadaşım Ryan'ın yanına geldim. Kapıyı açtı.

"Senin yarışmada olman gerekmiyor mu? "

"Kimin umrunda, seninle konuşmam gerek dostum". İçeriye girdim ve o da arkamdan girdi.

"Evet,seni dinliyorum dostum"

"Bak, adamım. 1.olan kız var ya?"

"Scary, nolmuş ona?"Ona gözlerimi devirerek baktım.

" Onun benim eski sevgilim olduğunu düşünüyorum." Bana gözlerini pörtleterek baktı.

" Hani, ondan ayrıldığın için pişman olduğun Scary mı?"Kafamı salladım.

"Dostum bak, çok benziyordu. Konuşması, gözleri ama eğer oysa neden benden kaçsın ki?"

" Justin, bence o kız Scary yani ad ve soyad aynı ve diğer özellikler.Senden kaçmasının sebebi de onu çok kırmış olman bence.Ben onun yerinde olsam seni ilk gördüğüm yerde suratına yumruğumu geçirirdim."Ona kötü kötü baktım. Scary'ı bulmuştum ,ama ne yapmaya çalışıyor bu kız?

Sizce ne yapmaya çalışıyor?

Justin onunla ne yapacak?

Hepsi bir sonraki bölümde.

BENİMLE KALIN ♥

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 10, 2014 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

A Famous Ex - Boyfriend (Justin Bieber fan fiction)Where stories live. Discover now