3. Bölüm

22 1 0
                                    

Selam Multimedia JUSTİN BİEBER !!! Ah sakın kalp krizi geçirmeyin ama çok yakışıklı!!!

İYİ OKUMALAR; ♥

Sabah kalktığımda çok karmaşık hissediyordum .Sanki bugün hayatımın en iyi şeyi olacağı gibi en kötü şeyi de olacakmış gibi (Aynen öyle olacak kanka nihahah :) )Ama önemsemedim pek .

"Scary hadi kalk artıkkkkk"annemin sesiyle uyandım. Hemen banyoda işlerimi halledip dolabımın başına geçtim. Açıkçası sabah olunca ne giydiğime pek dikkat edemiyorum. İçinden elime gelen kısa siyah kot şortum ve beyaz göbeğimin üstünde biten üzerinde siyah harflerle 'Fuck you'yazan tişörtümü giydim.Altına siyah topuklu botlarımı giyince hazırlanmış oldum. Aşağıya indim. Annem masada oturmuş kahvaltı yapıyordu. Yanağına bir öpücük kondurdum .

"Günaydın tatlım "

"Günaydın güzel kızım ne bu neşe"

"Bilmiyorum sadece bugün mutlu hissediyorum. "Bana gülen gözlerle baktı.

"Umarım hep mutlu hissedersin güzelim" Gülerek kahvaltıyı bitirdik.Ben de okula geldim.

Okul çıkışı  Emily ile koridorda yürürken yanımıza nöbetçi öğrenci geldi.

"Scary Hard ?"Sorarcasına bana baktı. Merak etmiştim. Kafamı 'benim' anlamında salladım.

"Sizi Bay Words çağırdı .Önemli bir şey varmış " Kafamı salladım . Emily'e baktım.

"Tatlım ben uğrayıp geliyorum sen  beni bekleme  eve git tamam mı? "Emily kafasını salladıktan sonra müdür odasına doğru yürümeye başladım. Merak ettim benimle ne konuşacak ki? Acaba bir şey mi yaptım? Kesin o Valery sürtüğü üstüme suç atmıştır. Valery bizim okulun sürtükler başıdır.Okulda altına yatmadığı erkek yoktur.Ve hep benimle uğraşır.Eskiden en iyi arkadaşlardık.Ama onun sevdiği erkek bana çıkma teklif edince onun gururu (!)incinmiş.O günden sonra bana karşı hep kin tutar. Ben ne yaptıysam?

Müdürün odasına kapıyı tıklayıp girdim. Bay Words her zamanki katı duruşuyla masasında oturuyordu. Hiçbir öğrencisini sevmemiştir.Neden acaba?

"Bay Words beni çağırmışşınız efendim? "Başını bilgisayardan kaldırıp bana baktı.

"Lütfen oturun Bayan Hard " Gözleriyle masanın karşısında gösterdiği koltuğa oturup ona soran gözlerle bakmaya başladım. O da anlatmaya;

"Bakın Bayan Hard,Bayan Doll sizin müzik öğretmeniniz ve sesiniz güzel olduğunu gelip bana söyledi. Ve bir müzik yarışması. Bu yarışmaya katılıp kazanan insanlar ünlü olacak.Biz de sizi düşündük. Yanınıza iki kişi alıp Bayan Doll eşliğinde Newyork'a yarışmaya katılmaya gideceksiniz ve kazanırsanız ilk single'niz çıkacak. Yani anlayacağınız bu yarışma çok önemli. Size yarına kadar süre veriyorum, yarın bana kararınızı bildirin, ama şunu söylemek istiyorum, bu yarışma sizin için çok büyük bir fırsat.Tamam mı?Onun için iyi düşünün? "Kafamı salladım.

" Tamam, ben akşam iyice düşünüp kararımı yarın size söyleyeceğim. Teşekkürler ve iyi akşamlar Bay Words "Kafasını salladı ve bilgisayarına geri döndü. Odadan çıktım. Aslında bu yarışma hayatımı değiştirebilir .Ama ben fazla utangaç ve çekingenim. Yapabilir miyim acaba?En iyisi eve gidince Emily'e ve Anneme sormak.Bu düşüncelerle otobüse bindim.

Tam eve gireceğim sırada annem ve   Emily'inin sesini duydum. Hakkımda konuşunca merak edip duvar kenarına saklanıp onları dinlemeye başladım. Annem

"Bence bunu öğrenmeli,zaten eninde sonunda öğrenecek" Emily

"Hayır, ona zaman ver Ania,en ufak şeyde bu kadar üzülürken Scary için bu fazlaca ağır gelir. "Merak etmiştim . İçeriye daldım.

"Neyi öğren-"televizyondaki haberle cümlem yarıda k almıştım Zaten haberi gördükten sonra devam etmeye gücüm yoktu. Hiçbir şeyi umursamıyordum şu anda. Bina annem ve Emily'inin endişeli bakışları dahil Artık yeter. Ölmek istiyorum...

Size Scary televizyonda ne gördü? ?

Not:Arkadaşlar bu bölüm bir tür geçiş bölümü gibi . Olaylar ileriki bir iki bölümden sonra olaylar şekillenecek. Sıkılmamanız dileğiyle :D

BENİMLE KALIN ♥

A Famous Ex - Boyfriend (Justin Bieber fan fiction)Where stories live. Discover now