4. Bölüm

22 1 0
                                    

Multimedia Scary ve Scary'inin şarkı söylerken ki saçları. Umarım anlamışsınızdır, Çünkü ben anlamadım ;).

İYİ OKUMALAR :)

Hani bazen sizede olur ya,sanki her şey olması gerekenden fazla boş gelir. Sanki birisi umutlarınızı,hayallerinizi,hislerinizi ve anılarınızı içinizden söküp alır. Engel olamazsınız. Öylece izlersiniz hayatınızın rotasının kayıp gitmesini elinizden. Şu anda belkide hayatımın dönüm noktası o haberdi;

"DÜNYACA ÜNLÜ JUSTİN BİEBER VE ÜNLÜ SEVGİLİSİ SELENA GOMEZ BASINA NİŞANLANACAKLARINI AÇIKLADILAR. ÜNLÜ ÇİFT BİRBİRLERİNİ ÇOK SEVDİKLERİNİ VE ARALARINDA HİÇBİR ENGEL OLMADIĞINI AÇIKLADILAR. MUTLULUKLAR ÇOCUKLAR"

Anında gözlerim doldu .Hemen odama çıktım. Yatağa oturup başımı ellerim arasına aldım.

Saatlerce öyle kaldım. Sanırım gözyaşlarım bitti. Kalbimdeki acı ve çaresizlik yerini hırs ve intikama bıraktı. Yaptığım yanlışın farkına vardım. Ben 1 yıl burda salakça hayaller ve aptalca anılarla her gün ağlarken orada eğleniyor. Odada volta atmaya başladım. İntikam alacağım. Ve artık ağlamak yok. Düşünürken aklıma Bay Words'un konuşması geldi. Evet,o yarışmaya katılacağım Annem ve Emily'i yanıma alıp Newyork'a gideceğim ve toprak altına gömdüğüm hayallerimi gerçekleştireceğim.Birden gülmeye başladım,fırsat elime geldi. Gülerek odadan çıktım. Kapıyı açar açmaz annem ve Emily yanıma geldi.Ben ise onlara gülerek bakıyordum. Onlar da bana uzaylı görmüş gibi bakıyorlardı.Onlara planımı anlatacağım.

"Anne ve Em,neden güldüğümü merak ediyorsunuz ve ben sizinle konuşacağım"dedim ve merdivenlerden indim.Arkamdan geliyorlardı.Tekli koltuğa oturdum onlarda karşımdaki ikili koltuğa oturdular.Ve soran gözlerle bana bakmaya başladılar.

"Şimdi en başta, Em bugün koridorda yürürken yanımıza nöbetçi gelmişti ve beni müdürün çağırdığını söylemişti. Müdür bana bir yarışmadan bahsetti. Bir müzik yarışması. Yanıma 2 kişi alıp ki bunlar sizsiniz  Newyork'ta ki yarışmaya katılacağım. O yarışmayı kazanan ünlü oluyormuş ve ilk single'ını çıkarıyormuş o derece yani .Büyük bir yarışma ve benim kaybedecek hiçbir şeyim yok. Bay Words bana sesimin güzel olduğunu ve bunun benim için büyük bir fırsat olduğunu söyledi. Bunu size söylemek için giriyordum ve ne olduğunu biliyorsunuz. Bu yarışmaya katılıp onu alt edeceğim. "Emily ve annem bana şaşkınlıkla bakıyordu. Em konuştu.

"Nasıl alt edeceksin onu?"Derin bir iç çektim.

"O bana çok acı çektirdi. Bu 1 yıl boyunca ben her gün anılar ve hayallerle yaşıyorken o güle oynaya nişanlanıyor.Buna hakkı yok. Ve ben güçlüyüm.Artık ağlamak yok ,o yarışmaya katılacağım ve ünlü olacağım. Beni tanıyacak ve pişman olacak. Onu süründüreceğim her konuda " Her konuda 'ya baskı yapmıştım çünkü bunu yapacaktım.

"Sizden tek isteğim benimle misiniz? Siz olmasanız bunu yapamam. Benimle Newyork'a gelir misiniz? "

Annem

"Kızım, ben seninle her yere gelirim. "Emily

"Ah ,tabiki bunu soruyormusun?Tek sorun ailem onlar izin verdiği sürece seninle gelmeyeceğim tek bir yer bile yok, tatlım " Annem'e baktım. O da hemen anladı zaten. Annem ve Evamp (Emily'inin annesi) çok iyi arkadaşlardır ve birbirlerine sonsuz güvenirler.

"Ben Evamp ve Evan (Emily'inin babası)ile konuşurum. Ve eminim beni kırmak istemezler."diyerek gülümsedi. Gülümsedim .Bu işi birisi halledecekse bu kişi annemden başkası olamaz.

Yarın sabah erkenden okula gittim. Ve Bay Words'un odasına girdim. Koltuğunda oturuyordu.

"Bay Words ben size kararımı söylemek için gelmiştim. "Kafasını salladı ve koltukları gösterdi. Oturdum.

A Famous Ex - Boyfriend (Justin Bieber fan fiction)Where stories live. Discover now