16/06/2019

9 0 0
                                    

Na een aantal minuten in mijn eigen gedachten te zijn verzonken besloot ik terug te gaan naar het huis van Kyra.
Ik kwam Phoebe tegen, huilend zat ze op de stoeprand. Ik vroeg wat er aan de hand, stiekem ook voor mijzelf om mijn hoofd even op wat anders te kunnen zetten. Maar dat was mij natuurlijk niet gegund. Phoebe vertelde mij dat ze ruzie had met Alisha, ze had gezoend met Chiel en ze wist dat Phoebe hem leuk vond. "Wat sneu" dacht ik bij mijzelf maar ik liet het los.
Het feestje was afgelopen en iedereen kwam naar buiten. Chiel in zijn rolstoel gedrukt door, hoe kan het ook anders, Alisha. Phoebe liep naar haar toe en ze begonnen weer ruzie te maken, Phoebe had al heel veel drank op en was helemaal de weg kwijt. Ik zag dat Kevin inmiddels al de rolstoel aan het duwen was. Ik ging bij Chiel op schoot zitten een reed een heel stuk mee naar een grasveld verderop toen Phoebe aan kwam rennen. Ik sprong van de rolstoel af om haar te helpen en Phoebe begon te hyperventileren. Uiteindelijk kwam het goed en ben ik terug gegaan naar Kyra, want daar zou ik samen met Loes, Nieke en Nicole gaan slapen.

Eenmaal daar viel iedereen gauw in slaap, behalve nieke en ik. Ik heb haar alles verteld en nam haar in vertrouwen over het rare gevoel dat ik had gehad en ze zei me dat ik moest vertrouwen op dat gevoel.
Toen ik in bed lag kon ik nergens anders meer aan denken, hij was overal in mijn gedachten tot ik uiteindelijk toch in slaap viel.

De volgende ochtend werd ik met hoofdpijn wakker, was het een droom? Ik keek voorzichtig naast mij toen ik Loes en Nieke zag. Oké rustig Claire... het was dus geen droom. Meteen kwamen alle gedachtes weer terug, de mooie blauwe ogen, het gevoel dat ik bij hem kreeg, de zoen die we gedeeld hadden. Meteen sloegen de twijfels toe, dat is waar ik goed in  was, twijfelen. "Hij zal wel niks voor mij voelen" zei ik tegen mijzelf.
Even later werden ook de andere meiden wakker en hebben we ontbeten.

Tegen de middag ben ik even naar huis gegaan om mij om te kleden en te douchen. S'avonds zouden we afspreken in het dorp met de meiden. Ik werd opgehaald om 18:30 door Phoebe en Kayleigh en samen gingen we naar een pleintje dichtbij de middelbare school. Na een half uurtje hoorde ik iemand aankomen. Ik zag meteen wie het waren, Chiel samen met Niels. Meteen speelde het gevoel in mijn buik weer op.. ik durfde niks te zeggen bang dat Niels mij niet meer zag staan. Toch kwam hij naar mij toe en groette hij mij enthousiast.
De avond ging heel langzaam voorbij.

Toen het tijd was ben ik naar huis gegaan, ik was blij dat ik even thuis was en kon nadenken want wat ik voelde had ik nog nooit eerder gevoeld. Ik heb wel eerder een vriend gehad maar dat was anders. Ik weet het niet het voelde op dat moment perfect maar dit... dit was een ander gevoel. De avond dat ik hem voor het eerst zag had ik het gevoel dat er iets in mij veranderde... ik had zo sterk het gevoel dat hij bij mij hoorde.

Ik had net mijn hoofd op wat anders gezet toen ik een melding kreeg van instagram [xjustrachel]:
Niels heeft je een bericht gestuurd stond er boven aan mijn scherm. Met trillende vingers tikte ik de melding aan. "Heyy wat is je snap?" Had hij gestuurd. Ik reageerde met hey en stuurde hem mijn snap. Die avond hebben we tot laat gesnapt, het was geweldig hij was zo lief! Ik had het gevoel alsof ik hem alles kon vertellen.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Apr 30, 2021 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

𝔚𝔥𝔢𝔫 𝔱𝔥𝔢 𝔭𝔞𝔯𝔱𝔶 𝔰𝔱𝔞𝔯𝔱𝔢𝔡Where stories live. Discover now