12

662 33 7
                                    

jjungkook:
Техьонг какво е всичко това?

Някакъв номер ли е?

Моля те кажи ми ако е някакъв номер защото се притеснявам за теб

Ако не ми отговориш до половин час идвам до вас.
Изпратено

...

taehyung_kim:
Направих го

Сега какво искаш? Не го закачай повече

linzo:
Това е самото начало

taehyung_kim:
Как така...

Не искам да го закачаш! Ще звънна на полицията

linzo:
Не ти препоръчвам да го правиш.

Следващото нещо което искам от теб е да качиш снимка и да напишеш много лоши неща за него
Seen

Техьонг обикаляше стаята и скубеше косата си. Нямаше и на идея какво да прави. Дали да послуша този мистериозен човек или да иде в полицията.
"ако беше по умен щеше да иска по брутални неща..или пък това е просто началото и после ще ме кара да го наранявам?" мислеше си младото момче.

И

зведнъж Техьонг чу силно блъскане на вратата. Веднага замръзна на място. Първите мисли които дойдоха в главата му са, че може това да е мистериозния човек. Отиде до долу където блъскането не спираше.
Jk: ТЕХЬОНГ. - момчето малко се успокои, че това е Чонгкук и че е добре, но от друга страна не трябваше да го вижда. Момчето заплака и се слече на земята, но бързо се сети, че това може да е последния път в който вижда Чонгкук за това погледна през шпионката.
Jk: ТЕХЬОНГ ОТВОРИ ШИБАНАТА ВРАТА...ЩЕ Я РАЗБИЯ. - по малкото момче викаше от вън и гласа му бе пречупен. Сълзи се стичаха по бузите, защото се притесняваше за своя приятел. Но защо? Защо за толкова малко време двамата оформиха силни чувства един към друг? Все едно в предишния си живот са били заедно до смърт...

𝕿𝖊𝖝𝖙𝖎𝖓𝖌 [𝖐.𝖙𝖍 + 𝖏.𝖏𝖐]Where stories live. Discover now