A randi

1.3K 85 36
                                    


Bámulta pedofil arccal Elmót...
              
                             ***
Elmó arca a szokásosnál is pirosabb lett, úgy érezte, mintha pillangók röpködnének üres gyomrában –Elmó anorexiás, nagyon tetszeni akar Győrfi Pálnak–. Ránézett Győrfire, a mély szemeibe nézett,–ezzel elbűvölve Pált– és igent mondott. Megmosták a kezüket, és aztán Győrfi így szólt:
-Figyi Elmó, akarok valamit kérdezni, de nehari jó?
-Rád sohasem haragudnék meg<33
-Szóval uhmm, elmehetnénk kettesben a parkba órák után...
-De... Pál, még csak most ismertelek meg....
-Tudom, de tegyél meg nekem egy szívességet, és eljössz, hisz olyan jó érzés amikor ki mondod a nevemet... Pál... P á l... PÁL... P Á L..
-Jahjj baba, hát persze hogy eljövök♡︎♡︎
-Hát akkor... Úristen olyan boldog vagyok... Istenem... Nem. Nem. Megfogadtam, hogy nem fogok sírni, mikor úgy érzem megtaláltam az igazit... AHJJ DE NEM MEGY. ADJ EGY WC PAPÍRT!! JAJJ BAZDMEG, HOGY AZ SINCS, MI A FASZOMNAK VÁSÁROLTA FEL MINDENKI, ÉN AZT KÉRTEM MINDENKI MARADJON OTTHON, ÉS NEM AZT, HOGY WC PAPÍR VIBRÁTORT KÉSZÍTSEN MINDENKI AZ ISTENIT!!
-Jól van baba, nyugi!
-NEM, SEMMI NEM OKÉ, VAN EGY ALAKULÓ KAPCSOLATOM, ÉS ERRE ELFOGYIK A WC PAPÍR. MINDEGY NEM IS POFÁZOK TOVÁBB, KÜLDÖK UTÁNAD EGY LADÁT, MAJD AZ ELVISZ, ADDIG LEGYÉL CSINI!!
-Ahjj, rendben<33

                               ***

-ÚRISTEN, AZZAL MEGYEK RANDIRA, AKIVEL ÉVEK ÓTA AKARTAM ISTENEM DE BOLCSI VAGYCSI, AHJJ, JÓL NÉZEK KI?-magyarázott anyjának Elmó.
-Igen kicsim gyönyörű vagy... Jajj várj egy kicsit nézd...
Elmó anyja előkapott egy picsa rózsaszín ruhát, majd Elmó elé tartotta.
-ÚRISTEN ANYA, EZ CSODÁLATOS, dEh, NeM gOnDoLod, HoGy EgY kIcSiT rÓzSaSzÍn?
-MI A FENÉRŐL BESZÉLSZ??!!?!? DE HISZ EGY PICSA RÓZSASZÍN FEMINISTA VAGY TE RIBANC!!!
-CSAK UGRATLAK BARY, LAZULJ EGY KICSIT<33

                                  ***
Megjött a Lada, és Elmó egyből beugrott a tragacsba a picsa rózsaszín tűsarkújával, és ruhájával együtt. Egy kis idő múlva, már ott voltak a megbeszélt helyen, a lepra telepen. Győrfi Pál ott várta őt, hátrafésülte maradék haját, és így szólt Elmóhoz:
-Kedvesem, hát eljöttél, én én én úgy örülök, hogy akár most MEGCSÓKOLNÁLAK!! AZTÁN LEFEKÜDNÉK VELED, ÉS BELE TUSZKOLNÁM AZT A AHH, IGEN AZT UHH AHH IGEN AHH EZAZ AHH, TUDOM A NEVÉT JAHJJ, AHH UHH HÁHH M E G V A N!! A SZENNYEST, IGEN A SZENNYEST, BELE TUSZKOLOM A MOSÓGÉPBE, MERT KIVETTEM NEKÜNK EGY EGÉSZ HOTEL SZOBÁT<33

         És itt kezdődött minden...

Győrfi Pál x Elmó ff.Where stories live. Discover now