6. BÖLÜM "RUHU SIZLATAN KELİMELER"

466 266 511
                                    

Merhaba arkadaşlar! Nasılsınız? İyisinizdir umarım. İyi diyelim iyi olalım. Ben iyi gibiyim. Bu hafta sınavım iptal oldu yani vizelerim. Bende bu bölümü sizler için tamamlayayım dedim. Yazım hatalarım varsa af ola diyorum. Neyse bugün bomba gibi bir bölümle karşınızdayım. Çok yoğunum, çok yoruluyorum. Beni bekleyen, benimle olan canım ballar için çok çok teşekkür ediyorum.♥️♥️❤️🖤

Bu süreçte yanımda olan destekçilerime çok teşekkür ederim. Sizin yeriniz hep ayrı bende. Kendinizi biliyorsunuz ve çok seviliyorsunuz. ♥️♥️

6. BÖLÜM

"RUHU SIZLATAN KELİMELER"

Ruelle - Madness

Chord Overstreet - Hold On

Sezen Aksu - Her Şeyi Yak

Unsecret - Revolution

Sizleri Alaz KIZILASLAN ve Efra ALKAN ile baş başa bırakıyorum.

Keyifli Okumalar...

Keyifli Okumalar

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

🍁

" İçimdeki acı soluklu nefret, mermerin uç kısmında ki ayak uçlarıma kurulmuş birkaç keşke ile birlikte boğazımda en ölümcül yumruyu oluştururken, ılık nefeslerimiz dudaklarımızı yakıyor, kül ediyordu. Tesadüf diye bir şey yoktur. Tesadüf yalandır. Tesadüf hiç olmadı. Kader vardı. Kader yazardı olayları ve bitirirdi. Her nefretin sonunda atılmış her düğüm, acıyla kıvranan bir beden gibi namütenahi bir geceye hapis oluyor, o cinayetten sonra her akşam gün yüzüne çıkıp ruhlarımızı boğmaya ant içti.

"Görüyor musun Efra? Kalbimize saplanan hançerdeki zehir, bizi birleştiriyor ve her şey yeniden yazılıyor..." "

Hayat, yarım kalmış bir romana benzerdi

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Hayat, yarım kalmış bir romana benzerdi. Yarısı senin için çok önceden yazılmıştı ve kalan yarısını da senin tamamlaman gerekiyordu. Yarım kalmış, o romanı senin tamamlaman lazımdı. 

VİCDANIN ÇUKURUHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin