十二

64 6 0
                                    

9 dní.

Kde bol Jungwoo? Od jeho odchodu o ňom ani len nepočuli. Jaeminov stav sa zhoršoval, správal sa čím ďalej tým viac ako mačka. Renjun a Jeno sa pani Na ponúkli, že ho budú strážiť, pokým bude milá žena  v práci. Každý deň ho však po škole prišli pozrieť aj ostatní, no nakoniec aj tak odchádzali so smutnými očami a strachom, že sa ružový kocúrik už nikdy nevráti do ľudskej podoby.

"Ji," šepol Chenle a položil mu hlavu na rýchlotlčúce srdce, "Nechcem, aby sa to stalo aj tebe."

"Jaemin je o dva roky starší, možno medzitým niečo vymyslíme," usmial sa zajko a rukou pohladil líce svojho nového a oficiálneho priateľa. Dvojica na sebe bola neprestajne nalepená a Lii ponúkala kvalitný materiál

chensung328 out and proudZobraziť všetky komentáre (436)lelelmao inside and ashamedchensung328 choď domov, ty rozhodne nie si ani jedno z toho lelelmao :(((

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

chensung328 out and proud
Zobraziť všetky komentáre (436)
lelelmao inside and ashamed
chensung328 choď domov, ty rozhodne nie si ani jedno z toho 
lelelmao :(((

14 dní.

Chlapci vedeli, že  sa im kráti čas, keď Jaemin prvýkrát kráčal po štyroch. Z ľudskej stravy prešiel kompletne na mačaciu, začal byť až priveľmi prítulný, čo by Jenovi a Renjunovi za normálnych okolností vôbec nevadilo. Lenže o Jaemina prísť nechceli. A Jungwoo sa stále neozval.

Druhý zvierací chlapec začal mať problémy: "Lele, nemám niečo za uchom?" Celý deň na vrchu hlavy pociťoval nepríjemné tlačenie, kvôli ktorému sa nevedel sústrediť dokonca ani na matematiku, čo bol Jisungov najlepší a najobľúbenejší predmet.

"Bolí ťa?" spýtal sa opatrne Chenle s drobným tušením, že premena čaká aj Jisunga. Postavil sa na špičky a odhrnul prameň ryšavých vlasov, aby za zajkovým uškom nič nenašiel. "Jisung..."

"Ach nie."

16 dní. 

A stále nič. 

dream chat

Renčinko
Ľudia, Jaemin práve doškriabal gauč.

Je(bem)n(at)o
Gauč?
Krvácam, Huang Renjun.
Z tváre
Krváca mi tvár a ty sa zaujímaš o gauč

Renčinko
Tak, mal väčšiu hodnotu než ty,...

Je(bem)n(at)o
Au

Kapusťák
Prídem s Jisungom.
Za 20 min

Líja
Shit, stalo sa niečo?
videné

"Ji, nekrč tak tým nosom," odmlčal sa malý zelenovlasý chlapec a poštípal svojho priateľa na nos.

"Nieže by som za to mohol," nadvihol ramenami Jisung a pokračoval v chôdzi. V ruke stískal veľký mobil, na ktorého obrazovke svietilo čarodejníkove meno. No on neodpovedal.

puffed cheeks [chensung °×° sk]Where stories live. Discover now