2.💎🖤💎

4 0 0
                                    

Harryho pohled

Právě jsem vešel do třídy a na mém místě sedí nějaká kráva z naší třídy. Jdu za ní. Je celkem pěkně oblečená, takto se tady žádná holka neoblíká. Všechny se oblíkají stylem ,,musím mít nejvíce odhalené kůže na těle. Ale co kdybych do školy přišla rovnou nahá. To by mi pak usnadnilo práci s tím někoho přetáhnout na hajzlech". Ale ona je jiná. Ona je zajímavá. A docela se mi líbí. Snad bude jako ty ostatní holky a skočí mi do postele jenom co mě uvidí. Protože tuto chci dostat. Bože vždyť jsem jí ještě ani neviděl a už přemýšlím nad tím jak ji přetáhnu. No nic nechám to plavat. Vypadá to, že si ani nevšimla, že za ní stojím. Trochu jí zaclomám ramenem bude to v klidu.

Šáhl jsem jí na rameno a ona se hned otočila. Chvíli si mě prohlížela ale pak se zase otočíme k oknu. Co to sakra je. To se mi ještě nestalo že by mé holka ignorovala. Ale je fakt hezká. Ale ignorovat mě nemůže. Tak na ní šáhnu ještě jednou. Ona se na mě otočí. Kouká se na mě zvýdavým pohledem. Ona asi fakt neví o co jde. Ach jo to bude složitý

,,Sedíš mi na místě. Tak odprejskni. Nebo to nebude dobrý." To jsem možná trochu přehnal. Byl jsem až moc zlej. Teď by mě jenom zajímalo co mi na to řekne.

Ona nic neřekla ona se jenom otočila zpátky k oknu. Takto mě nikdy nikdo neignoroval. A nikdo s tím ani začínat nebude.

,,Hej já sem ti něco řekl." Jsem fakt vytočenej jelikož mě úpně ignoruje.

,,A já jsem ti na to nic neřekla. Což asi znamená, že mě to buď vážně nezajímá a nebo tě neslyším, ale jelikož ti teď odpovídám tak si asi pochopil, že je to to první. A nebo se ti z toho převařil mozeček?" To přehnala. Tohle dělat neměla.

,,Ale já sem ti řekl, ať odpreskneš." Jo teď jsem se naštval.

,,A já jsem ti řekla že mě to vůbec nezajímá. Takže si tady můžež žvatlat co chceš, ale mě to vážně zajímat nebude. A nebo si konečně přiznáš, že nejsi takovej frajer jakej si myslíš že jsi a prostě připustíš, že se teď sebereš a ten svůj zadek posadíš na nějakou jinou židli než je tato." Nikdo mi nikdy neodmlouval a je to vážně divný pocit. Jsem naštvaný ale zároveň jsem nevěděl co mám říct a ani dělat.

,,Tak odejdeš už, nebo tady budeš stát celou dobu?" Nechtěl jsem vědět co by se stalo, kdybychom to dále rozebírali. A jelikož ona vypadala že neustoupí a třída se nasi konverzaci smála jako pominutá. No myslím že se smála spíše tomu jak se mnou vymetala, ale v tu chvíli mi to bylo fuk. Tak jsem se posadil přímo vedle ní. Sice nasraně a židle když jsem ji odsouval tak se odsunula malem kilomwtr daleko, ale jinak jsem se posadil. Ale ta nová musí vědět že si toto chování k mé osobě vyprošuju.

,,Takhle se ke mě chovat nebudeš holčičko. Bude to mít následky." Doufal jsem, že mi na to nikdo nic neřekne. Ale to by mě ten nahoře musel mít rád protože ona mi na to odpověděla.

,,Bože už se klepu strachy. Co mi uděláš? Příjdeš za mnou v noci a uděláš bu bu bu. To asi těžko. Můžeš mě nechat si tě nevšímat? Nechci se bavit s takovýmto kreténem jako jsi ty." Tak tímhle mi vyrazila dech. Vážně má v sobě tolik kuráž aby se dokázala bránit a mě shazovat najednou. To je fakt hodně hustá holka. Chtěl jsem jí na to něco říct, ale zrovna přišla učitelka. Nechci mít další problém s učitelkou, Tak radši zase držím hubu.

,,Takže děti dnes k nám přijela nová studentka. Jane můžeš se nám jít představit?" Super tak už aspoň vím jak se jmenuje. Doufám, že se toho dozvím mnohem víc. Ale když se kolem mě snažila projít, Tak jsem si musel šáhnout na její prdel. Ona je úplně perfektní. Ale je vidět, že se jí to asi moc nelíbilo. Protože mě kopla. Docela to i bolelo. Takže jsem trochu sykl.

story of my world (HARRY STYLES)Where stories live. Discover now