Časť 3 -Keď si myslíte že je všetko v poriadku ale ....

35 3 6
                                    

My sme boli šťastný že Ondra je vo svojom dome uväznení a Verča mu asi tak skoro neodpustí

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

My sme boli šťastný že Ondra je vo svojom dome uväznení a Verča mu asi tak skoro neodpustí .

Tak si doma plače a mi sme tu šťastný ako neviem čo . Ondra ale chcel stále Šimona a tak pred tým než ho Lenka teleportovala s Naruto Jutsu preč jej stihol vziať knihu z Jutsu !

Použil Jutsu na teleportovanie a hneď bol na Slovensku , konkrétne v Košiciach kde sme vtedy boli a Ondra si nás našiel . Všetci 8 sme utekali aby nás nechytil . Ondra ale použil knihu Jutsu a Lenka to uvidela tak mu kopla do rozkroku a vzala mu ju takže nemohol použiť Jutsu . Lenka ho ale použila proti nemu a tak ho poslala do väzenia .

 Lenka ho ale použila proti nemu a tak ho poslala do väzenia

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

o pár dní...

všetko sa zdalo byť okej al v tom ... *Booom* svadobná hudba sa ozvala z ulice kde býva Šimon . Naštatie sme išli ja Miša a Jess okolo a hňed sme sa šli pozrieť čo sa deje 

Stál tam Ondra a bol xxl v ruke držal Šimona a kričal že sa dnes budú brať ! Mi sme samozrejme rýchlo bežali za nimi ale nestihli sme ich pretože Ondra použil svoj vrtuľník a uletel preč . Našťastie niekto dal na instagram fotku kde sa budú ženiť . Hňeď sme vzali motorky ktoré tam niekde proste boli a ufujazdili sme za nimi . Včas sme dotrazili a raz a navždy sme zabili Ondru . Šimon bol odvtedy šťastný a s Lenkou mal 2  deti . Ja a Jess sme samozrejme nikoho nemali , Miša mala dieťa s Andrejkom z Instagramu a To je všetko . Koniec 

Láska /Šimon +Ondra V./Where stories live. Discover now