1. časť /alebo ako to celé začalo/

67 2 0
                                    


Začalo to tak že začiatkom 7 ročníka k nám prišiel nový žiak - Šimon S. katastrofa s tými okuliarmi vyzeral dosť debilne . Ale potom ich už nenosil . Miša ja a Jessica sme sa tam rozprávali o nových veciach a riaditeľ a zástupkyňa kecali .

Potom v triede sme si vyberali miesta Jessica a Miša ako stále spolu a já sama /to som si myslieť mohla/ ale prišla Sofia /tá čo to nemá v hlave doslova v poriadku /  pretože som s nou minulý rok sedela a bolo to hnusné pretože : Trhala mi papiere ,čmárala po mojom zošite,furt si so mnou chcela písať papieriky,hádzala mi veci zo stola na zem  . A to je asi všetko čo mi robila zle.Ale teraz to hlavné . Celý prvý polrok boli veci fajn až kým  po novom roku sme mali lyžiarsky a keď sme sa vrátili do školy tak nás triedna presádzala . A mňa musela práve mňa presadiť k Šimonovi . Prvý deň to bolo o ničom ale potom na druhý deň sme sa rozprávali aj so Sebastiánom /Sofiine Dvojča a Šimonov kamarát/.Kecali sme ,začali sme as na 4 hodine v Utorok na výtvarnej . Kecali sme a tak , No a po hodine k nám prišla Miša . A sme sa rozprávaliaj so Šimonom . /inak moja spolužiačka Tamara je asi doňho ,ale to neriešte / .

končil deň . A doma som bola na Hangouts-te a písala si s Mišou .


áno dorozumievame sa len tak zo srandy lebo spolu hráme roblox .

a to je koniec 1. časti majte sa

 časti majte sa

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Láska /Šimon +Ondra V./Where stories live. Discover now