1 глава

1.9K 41 6
                                    

Казвам се Лаура Микълсън и живея с родителите ми Катрин и Майкъл Микълсън. Те още от малка са ме учили, че образованието е нещо много важно ако искаш да успееш с живота. Не ходя на купони или други такива неща. Никога не съм имала гадже или първа целувка. В училище ми се подиграват заради това, че имам добри оценки и нямам много приятели. Те не знаят за това. Не обличам нищо разголено и имам само двама приятели. Най-добрата ми приятелка Ребека и най-добра ми приятел Ник. Те винаги ме защитават ако имам нужда и не сме се разделяли от детската градина. Израстнах с тях и двете ми братовчедки, но те заминаха с родителите им.
  Много добре знам, че цялото ми семейство се занимава с незаконни неща и че баща ми е боса на мафията. Опитвам се да не се забърквам в нищо от това, но сигурно ще трябва да поема бизнеса по-нататък. Бека и Ник също знаят за това, а и техните родители работят за мойте.
Ето така изглеждам аз:

Не мога да се нарека грозна или нещо друго

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

Не мога да се нарека грозна или нещо друго. Висока съм с дълги крака и слабо тяло. Имам дълга коса до кръста и съм надарена. Обличам най-вече дънки с блузи и избягвам поли или рокли. Приличам повече на баща ми по външност, но характера ми е като на мама. Паля се от най-малкото, но съм много емоционална и стеснителна.
Това е Ребека:

Ребека е пълната ми противополжност по характер

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

Ребека е пълната ми противополжност по характер. Може да запази контрол дори да има пожар в сградата което при мен е невъзможно. Не обича да показва емоциите си и никога не плаче пред друг освен близките и и отговаря на всеки който и каже нещо и е много борбена. Облича се както си поиска и според настоението и. Обича да се гласи и да слага грим.Има хубави оценки като мен и Ник.

She changed after all {[Завършена]}Donde viven las historias. Descúbrelo ahora