1.Özledim

21 2 3
                                    

Medya: İrem

Bölüm Şarkısı: Miley Cyrus - Malibu

İyi okumalar...💟

*********************************

Ayağımın altındaki deniz suları ayağımı hafifçe okşarken ellerimi cebime soktum ve bakışlarımı yere diktim. Güneş batmak üzereydi. Hava sıcaktı. Bu yüzden üstümde sadece mavi bir kot şort ve beyaz bir askılı vardı. Zaten çevremde hiç ev veya başka bir şey yoktu. Bu denizin olduğu yerde sadece ben oturuyordum. Evet ben bir korkaktım.

Çünkü kaçmıştım.

Bunu kendi kendime itiraf ederken dudağım hafifçe kıvrıldı. Bakışlarımı yerden kaldırdım ve denizin arkasına sakladığı güneşe diktim.

Güneş batmak üzereydi. Telefonumu cebimden çıkardım ve saate baktım. Saat şu an 6'ydı. Benim en sevdiğim saatler. Bu yüzden keyfini çıkarmaya kararlıydım.

Kafamda düşüncelerle ayaklarımı sürüye sürüye eve girdim. Evim çok güzeldi. Denizin karşısında, dublex, etrafında hiç ev, hatta insan bulunmayan bir yerdeydi. Huzurluydu. Motorum olduğu için bir ihtiyacım olduğu zaman bir sıkıntı çekmeden kaldığım yerden uzak olsa da markete falan gidebiliyordum. Telefonumun vardı ama çok kullandığım söylenemezdi. Zaten arayacak kimsem de yoktu. Kimi arayacaktım ki?

Eve girdiğimde direkt olarak mutfağa girdim. Amerikan mutfaktı. Bu yüzden hiç zorluk çekmiyordum. İlk katta mutfak, salon, banyo, kedim Maka'ya yaptırdığım oda, kendi odam ve bir tane de boş oda vardı.

İkinci katta da kendi odam (iki tane vardı çünkü bazen ilk katta kalmak istiyordum. Bazen de ikinci katta kalmak istiyordum. Yine Maka için yaptırdığım oda, banyo, çizimlerimi koyduğum oda, spor odası ve fazlalıkları koyduğum bir oda vardı.

Evim gerçekten çok güzeldi. Bunu biliyordum. Ama bu kadar büyük ve güzel bir evde tek başıma yaşamak zor oluyordu. Yine de muyluyum. Hem yanlız da değildim. Maka vardı.

Mutfakta su kaynatıcısının içine sıcak su koyup kaynamasını bekledim. Bu sırada da instagramda geziniyordum. Maka yanıma gelip ayaklarıma sürtününce gülümsedim ve kucağıma aldım. Başına öpücük kondurunca miyavlayıp bana daha fazla sokuldu. Bu haline gülüp onu yere bıraktım. Su kaynamıştı. Noodle'ları ortadan ikiye kırdım ve sıcak suyun içine attım. Ocağa götürdüm ve pişmesini bekledim. Bu sırada da denizi izliyordum. Evin salonun ve mutfağın olduğu bölümün duvarları camdandı. Bu bana çok kolaylık sağlıyordu.

Noodle pişerken sosunu ve acısını da ekledim ve salondaki koltuklardan birine oturdum. Maka da bu sırada oyuncaklarla oynuyordu. Maka benim için çok değerliydi. Bir sürü insandan daha değerli.

Önümdeki yediğimde tepsiyi mutfağa götürdüm. Bulaşıkları yıkadım ve odama gittim. Maka da peşimden gelmişti. Saçlarımı tepeden sıkıca topladım. Aşağıya indim ve denizin karşısına gittim. Maka da bu sırada peşimdeydi. Nereye gitsem geliyordu. Onu çok seviyordum.

İçerden iki tane ince minder ve battaniye getirdim. Hava soğumuştu. Üstümdekileri değiştirmiyordum çünkü rahattı. Mindere oturdum ve Makayı kucağıma aldım. Ben denizi izlerken Maka da benimle oynuyordu. Gülmemi tutamayıp onu öptüm ve sıkıca sarıldım.

Saat geç olunca içeri gittim. Odama gidince Maka da peşimden gelmişti. Üstümdekileri değiştirip rahat bir pijama takımı giydim. Yatağıma girdiğimde Maka miyavladı. Güldüm ve yanıma aldım. Gözlerim kapanırken aklımda sadece o vardı.

Serkan.

**************************************

Serkan'dan:

GİTMEWhere stories live. Discover now