Nina

20 1 0
                                    

Eindelijk is het zover. Vandaag gaan Sara, Finn, Daan en ik naar Los Angeles! Ik heb mijn spullen gisteren al ingepakt. Het is hier momenteel 1 uur s'nachts. Over 3 uur zitten we als goed is net in de vliegtuig. Ik loop naar beneden waar mijn moeder al op mij zat te wachten. "hoi lieverd ben je er klaar voor?" Ik knik,"We moeten opschieten we moeten Sara ook nog op halen." Sara ken ik al sinds ik in de wieg lag. Mijn en haar moeder zijn ook beste vriendinnen, daarom waren ze ook super blij toen ze erachter kwamen dat ze tegelijk zwanger waren. Sara is precies een week ouder en voelt als een zus en een beste vriendin tegelijk. Mijn moeder stond op "Nou kom je dan halen we Sara nu op. Waar zijn mijn autosleutels gebleven?" Zucht... Ook dat nog is ze haar autosleutels kwijt! "Liggen ze gewoon niet in de keuken?" vroeg ik. Ze liep naar de keuken en haalde haar sleutels te voorscheen. "Aha hier zijn te nou chop chop naar buiten." 

Na 5 minuten rijden kwamen we bij Sara's huis aan. Ze stond al buiten te wachten met haar spullen in haar handen. Ik sprong uit de auto en hielp haar met de spullen in te laden. "AAHHH ik heb hier zo zin INNNN!" schreeuwde ze vol in mijn oor, dus ik schreeuwde terug. "JAAA IK OOOOK." We stapte in de auto en reden weg. Afscheid had ze al genomen zei ze. "Dus Daan en Finn zijn al op het vliegveld?" Vroeg men moeder. "Ja als goed is wel hun zouden door Daan's vader gebracht worden." Daan en Finn ken ik sinds de eerste klas en we zitten nu in de derde klas nou ja.. Klas 4 het is nu de zomervakantie. 

We waren bij Schiphol aangekomen en we moesten opschieten het was nu kwart voor 2 en we moesten voor 2 uur ons melden. Ik ga mijn moeder een kus en we haasten naar binnen. We zagen Daan en Finn al staan. "Pffff." Zuchte Daan. "Daar zijn ze ook kom we moeten opschieten we hebben nog iets minder dan een kwartier." 


De reis naar L.A.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu