Mitől lennél áldott?/ Mi lenne a képességed?

1.4K 90 57
                                    

\Amelyik hónapban születtél\

Január: Jövőbe látás = Ha egy embernek, állatnak közvetlen a szemébe nézel, akkor a következő 24 óráját látod. Ha továbbfejleszted, 1 hetet, akár 1 hónapot is láthatsz

Február: Démon király = A közelben tartózkodó démonokat az irányításod alá tudod vonni. Ha egy démont többször (3) is megidézel, akkor az onnantól kezdve nem mozdul mellőled, örök társad lesz

Március: Itt a tavasz = Lényegében abból áll az egész, hogy növényeket tudsz növeszteni (lehet akár virág, akár egy veszélyes inda).

Április: Eggyek vagyunk = Ha akaratodnál fogva hozzáérsz egy emberhez, akkor az teljesen olyan lesz mint te. Az egyetlen dolog, amit nem tudsz másokban megváltoztatni, az a hangja, azon kívül mindent (nem, haj, ruha, stb...).

Május: Méreg = Amikor izzadsz, folyik a véred, stb..., akkor a folyékony anyag méregként távozik. A lelki állapotod alapján változik a méreg erőssége (ha nyugodt van nem annyira veszélyes, de ha dühös vagy, akkor felér egy fekete mamba mérgének az 5szörősével).

Június: Lézer = A tested bármelyik pontjából lézert tudsz lőni, de van egy bizonyos időkorlátod, amit átlépve vért veszítesz, egy bizonyos idő után el kezdesz szédülni, majd elájulsz.

Július: Fantázia világ = Más emberek álmait, félelmeit valósággá tudod változtatni.

Augusztus: Harapás = Ha valamit megharapsz, akkor annak felveszed a tulajdonságait (pl. megharapsz egy macskát akkor karmokat tudsz növeszteni, élesebb lesz a vallásos, stb...) 1 óra hosszáig.

Szeptember: Beszéd = Bármely lénnyel szót értesz a világon (állatok, emberek...).

Október: Elekrtomosság = Elekrtomos áramot tudsz termelni. Ezzel meg tudod sütni az ellenséged,  de neked is tud ártani, ugyanis ha sokad használod elhányod magad.

November: Reinkarnáció = Ha megeszel valamilyen húst, (pl. csirke) később a testedet olyanná tudod alakítani, mint az az állat (pl. ha csirkét eszel, akkor szárnyakat tudsz növeszteni, a lábaidat csirkelábakká tudod változtatni, stb...).

December: Jég = Jeget tudsz csinálni. A lelki állapotod szerint változik a törhetőége.

Sziasztok!
Remélem tetszett nektek ez a rész. Lehetséges, hogy vannak benne olyan képességek, amelyek más animékben is szerepel, azért bocsi!
Na, én megyek!
Sziasztok!

✔Bungou Stray Dogs Horoszkópok✔Where stories live. Discover now