18

949 15 8
                                    

(alles wat in deze Hfst gebeurd zal waarschijnlijk anders gaan dan in het echt, maar dat maakt niet uit!)

Pov. Louis

De interviews waren klaar en ik drink mijn zoveelste koffie op. Ik had gehoord dat Simon op een kantoortje is om wat dingen te regelen. De jongens waren in de kamer en ik zei dat ik koffie ging halen. Harry wilde natuurlijk mee, maar uiteindelijk heb ik het voor elkaar gekregen dat ik alleen ging.

Ik klop op de deur. Mijn zenuwen was erg aanwezig. Wat als hij het eens was met Paul en Julian en de andere? "Kom binnen!" ik open de deur. "Hey Louis." glimlacht hij. "Hi Simon." zeg ik en ik doe de deur dicht. "Zijn de andere er niet?" ik schud mijn hoofd. "Ga zitten." zegt hij met een frons. "Wat is er aan de hand Louis?" ik ga zitten en ik zucht. "Ik wil iets met je bespreken." zeg ik zacht. "Tuurlijk. Is het heel erg?" "Denk ik." zeg ik. Ik bijt op mijn lip. "Gaat het goed Louis?" ik zucht en schud mijn hoofd. "Ik voel me niet gelukkig hier." zeg ik en ik kijk weer naar Simon. "Wat?" "In de band. Ik vind het niet meer leuk, zoals de jongens het leuk vinden.

Moest ik het vertellen over Paul en Julian? Alles zou erger worden. Simon zou met hun gaan praten, ik zou waarschijnlijk een gesprek met ze aan moeten, ik zou waarschijnlijk meerdere keren geslagen worden.

Ik moest weg en met de waarheid zou ik niet weg kunnen.

Harry zou alsnog niet met Taylor kunnen zijn.

Julian zou alsnog niet rustig kunnen werken.

Paul zal alsnog allemaal dingen voor mij moeten doen wat hij niet wilt doen.

Alles zou beter zijn als ik weg was.

"Louis? Wat is er gebeurd?" "Ik wil de papieren Simon." "Louis jij was altijd de meest enthousiaste. Je zit midden in een tour." "Ik hou echt van alles Simon, maar het maakt mij niet gelukkig. Dit. De tour's, interviews en de albums, het is allemaal teveel." "Weten de jongens dit?" ik schud mijn hoofd. "Weten ze iets over hoe je je voeld?" weer schud ik mijn hoofd. "Louis." zucht hij. "Heb je papieren bij je? Ik wil het nu afhandelen." "Louis dat kan niet." "Ik kan niet wachten meer Simon. Straks komt de album en wil je dat ik dan midden in weg ga?" "Kan ik je van gedachten veranderen?" ik schud mijn hoofd. "Heb je papieren bij je?" Simon knikt. "Maar we zijn niet klaar met praten Louis. Sinds wanneer voel jij je zo?" "Sinds maanden." "Waarom heb je de vorige keer niks gezegd?" "Omdat ik dacht dat het een periode zou zijn en dat het na een paar weken voorbij was, maar dit gaat niet voorbij." "Je bent eerlijk?" "Ja. Ik wil dit niet meer." "Heb je ruzie met de jongens?" "Nee, tuurlijk niet. Ze zijn het beste wat ik maar kon wensen." "Waarom wil je dan stoppen?" "Dat zeg ik de hele tijd Simon! Ik ben niet meer gelukkig! Ik wil naar huis en daar blijven."

We hadden nog een lang gesprek over alles.

Simon knikt uiteindelijk en dan staat hij op. Ik blijf stil als hij door mappen kijkt. Hij haalt papieren er uit en hij legt de mappen weg. "Lees dit even goed door." ik krijg de papieren voor me en ik begin alles te lezen.

"Waar moet ik tekenen?" "Weet je het heel zeker Louis?" ik knik weer. Simon knikt en pakt een pen. Hij laat zien waar ik moet tekenen en ik teken het. "Dus nu ben ik er uit." zeg ik als ik de pen op de bureau leg. Simon schud zijn hoofd. "Je zit in een band Louis. De andere moeten ook tekenen." "Wat? Nee!" "Jawel Louis." Simon pakt zijn telefoon en hij belt iemand. "Hey, kan jij Liam, Zayn, Niall en Harry naar mij toe sturen..... Ja dankjewel." hij hangt op en legt de telefoon weg. "Ze worden hier naar toe gebracht." ik knik zacht en ik zak verder weg in mijn stoel. "Weet je het zeker Lou?" ik knik. "Zeker."

Er wordt geklopt op de deur. "Kom Binnen!" de deur gaat open en Liam komt als eerst binnen. "Hey Simon." en dan ziet hij mij. "Louis?" zegt Harry en ik kijk weg en ik bijt op mijn lip. "Kom zitten jongens." zegt Simon en de jongens komen op de stoelen zitten naast mij. "Wat is er aan de hand Louis?" vraagt Niall en ik kijk naar mijn schoot. "Jongens. Louis en ik hebben een lang gesprek gehad samen en we zijn samen op een conclusie gekomen." begint Simon. Ik voel Harry's blik op mij branden. "En dat is?" vraagt Zayn. "Wil jij het vertellen?" "Zeg jij maar." mompel ik. "Louis wilt de band verlaten." "Wat!" schreeuwt iedereen. "Louis! Dat kan niet!" roept Niall en ik zak meer onderuit. "Jongens! Stil. Louis heeft het besloten, omdat hij er niet meer van geniet zoals jullie dat doen."

Don't Let It Break Your Heart Where stories live. Discover now