15

911 16 0
                                    

Pov. Harry

"Lou?" zegt Niall. We kijken allemaal naar Louis. Tranen liepen over zijn wangen en hij keek recht naar voren. Toen Niall zijn naam zei keek hij naar ons. Zijn blik bleef op mij hangen. "Louis?" zegt Niall nog een keer. Louis rent naar mij toe en hij klapt tegen me aan en hij doet zijn armen stevig om mij heen. Meteen doe ik mijn armen om hem heen en hou ik hem dicht tegen me aan. Snikken verlaten zijn lippen en hij versterkt zijn grip. Voor even sluit ik mijn ogen. Ik wrijf over zijn rug. "Alles komt goed." fluister ik zacht. "Ik ben hier." "Sorry." snikt hij. "Sshh, laat alles er maar uit Boo." zeg ik. Voorzichtig wieg ik ons heen en weer. Ik kijk naar de jongens en ik zie ze allemaal bezorgd kijken.

Een aantal minuten later laat hij me los. Hij veegt zijn tranen weg. "Sorry, waarschijnlijk wilde je het helemaal niet en-" "Louis." ik pak zijn kin vast. "Je mag altijd naar mij toe komen." ik veeg zijn tranen weg. "Misschien moeten jullie twee even samen praten." zegt zayn. "Wij leggen het hier uit met een leugen." "Dankje." zeg ik zacht. Ik pak Louis zijn hand en we lopen de kamer uit. Ik loop naar een kamer waar niemand is en dan lopen we naar binnen. We gaan op de bank zitten en ik kijk naar hem en hij kijkt naar mij. Ik veeg wat tranen weg. "Het spijt me zo." zeg ik zacht en ik haal mijn hand weg. Zijn hand hou ik nogsteeds vast. Ik wrijf over zijn knokkels heen. "Laat het mij duidelijker uitleggen, Alsjeblieft?" hij knikt. "Taylor en ik hebben vaker met elkaar gesproken. Niks was de bedoeling. We hadden het over onze baan, Over de fans en over onze nummers. Onze gesprekken vond ik zo leuk, het was altijd gezellig. Ik begon leugens te bedenken waarom ik haar wilde zien en het was zou fout en het spijt me zo erg. Ik denk dat ik haar leuk vind en ik vind het zo verwarrend, want Louis wat ik voor jou voel is zo veel. Ik hou van jou, zoveel. Ik ben zo bang dat ik jou kwijt raak, ik kan niet zonder je Lou. Alsjeblieft dat van gisteren zeg niet dat je het uit maakte. " ik had tranen in mijn ogen en ik probeerde ze tegen te houden. "Alsjeblieft." "Ik ben bang Haz. Je vindt haar nu leuk, maar wat als je meer gaat voelen? Wat als je echt verliefd raakt op haar en mij vergeet?" "Dat kan niet, ik zal-" "Haz alsjeblieft." "Sorry. Ga verder." "Ik kan het niet aan om jou met haar te zien. Je bent alles voor mij Harry en het spijt me als ik je niet genoeg aandacht geef, het spijt me dat ik er niet zoals haar uit zie. Ik begrijp het echt, maar ik wil niet meer pijn krijgen dan dat ik nu voel." zegt hij en hij veegt zijn tranen weg. Ik laat zijn hand los en ik leg mijn handen op zijn gezicht. "Jij bent perfect. God Lou alles aan jou maakt me gek. Van je gezicht tot je tenen ik hou van alles." zeg ik en ik veeg zijn tranen weg. "Ik weet dat ik alles ingewikkeld maak en het spijt me zo erg, maar ik ga dit oplossen." zeg ik. "Het ligt niet aan jou en daar moet je niet aan denken. In mijn ogen ben je perfect Lou en ik weet niet hoe ik je verdien. Je bent zo lief tegen me altijd en ik maak alles zoveel lastiger. Maar Lou wat ik voel voor jou kan niet snel weg zijn. Ik zal hart gebroken zijn als we uit elkaar gaan, alsjeblieft zeg dat we niet uit elkaar gaan." hij kijkt voor een seconde weg en dan kijkt hij weer naar mij.

Mijn hart klopt als een gek. De stilte kilt me.

"Ik kan niet zonder je Haz." zegt hij zacht. "Ik ga dit allemaal oplossen, oké? Alsjeblieft geef ons niet op." ik laat zijn gezicht los en ik voel een traan over mijn wang glijden. "Ik geef ons niet op." zegt hij en hij pakt mijn hand vast met beide handen. "Ik geef je de tijd om alles duidelijk te maken."

Bedoeld hij dat hij het toch uit maakt?

Nee

Nee dat kan niet.

"M-maak je het u-uit?" vraag ik zacht meer tranen rollen over mijn wangen en hij schud zijn hoofd. "We blijven samen, samen vinden we een oplossing." ik vlieg hem meteen om de hals. Hij valt naar achteren en ik voel hem glimlachen. Ik wil naast hem gaan liggen, maar we vallen van de bank. Louis lacht en ik kan mijn lach ook niet inhouden Louis ligt naast me en ik glimlach en ik wrijf over zijn wang. "Ik ga duidelijkheid zoeken, ik beloof het." hij knikt en ik leg mijn voorhoofd tegen die van hem. Ik kijk van zijn ogen naar zijn neus en daarna naar zijn lippen. "Mag ik je kussen?" "Minder vragen." zegt hij zacht en ik glimlach en ik druk mijn lippen op die van hem. Het was een liefdevolle kus.

Don't Let It Break Your Heart Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu