Chapter 1

4.2K 159 9
                                    

Christen's POV

'Pap!' Ik loop naar beneden om te kijken waar mijn vader is. 'Pap?' 'In de keuken!'. Ik loop naar de keuken en zie daar mijn vader zitten. 'Mag ik vandaag met Lilly naar de stad?' 'Heb je geen huiswerk vandaag?' 'Nee' 'Oke ga maar'. Ik geef mijn vader een knuffel en app snel Lilly.

Ik~ Hi Lil, ik ga mee! Over een half uurtje bij mij? X

Ik schuif bij mijn vader aan tafel aan. 'Ik kan niet wachten totdat het vakantie is!' Zucht ik. 'Nog een weekje kleine meid' zegt mijn vader. Ik kan er niet tegen als mijn vader me 'kleine meid' noemt. Ik grom maar wat en pak mijn mobiel als ik het scherm zie oplichten. Lilly appt dat het goed is en dat ze me over een half uurtje op komt halen. 'Liefje, ik ga straks ook weg. Ik ben tegen 7 uur thuis. Bestel maar wat vanavond voor jezelf, ik eet niet mee. Ik leg zo wel geld klaar oke?' Ik knik. Ik ben het gewent. Mijn vader is vaak weg. Mijn ouders zijn gescheiden. Mijn moeder woont in Amerika met haar nieuwe vriend. Ik kom er regelmatig hoor. En haar vriend is best aardig. Maar ik mis haar wel.

'Oh en pap, morgen geeft Mark een feest, is het goed als ik daar heen ga?'. Ik kruis mijn vingers onder de tafel. De vorige keer kwam ik te laat thuis dus ik ben bang dat ik niet mag. 'Ja is goed. Maar kom op tijd thuis deze keer' zegt mijn vader. Ik sta op en geef mijn vader een knuffel. 'Dankje pap, ik hou van je' mijn vader grijnst. 'Nu wel ja'. Ik grinnik en loop naar boven. Ik ga naar mijn kamer en ga voor de spiegel staan. Een meisje, niet al te groot, donker golvend lang haar. Een high waisted short met een zwarte tanktop en witte All Stars. Daar kan ik wel mee door.

'Omg zie dat jurkje! Die is per-fect voor jou' zegt Lilly. 'Mwa ik weet niet' 'Jawel je gaat hem aan passen'. Zegt Lilly. Ik zucht 'Oke dan'.

Als ik het pashokje uit kom draai ik een rondje. Hij is leuker dan ik dacht. Een lichtroze kort jurkje. Niet TE kort natuurlijk. 'Wauw! Ja die doe je aan morgen!' Zegt Lilly. Ik begin te lachen. Lilly is echt geweldig. Ze is lief, grappig, leuk en gewoon een perfecte vriendin. Ze heeft natuurlijk ook wel dingen die minder leuk zijn, maar ja, wie niet?

Als ik het jurkje heb afgerekend gaan we weer verder. 'Hoe was het trouwens met Mark gisteren?' Vraag ik aan Lilly. Mark is het vriendje van Lilly waar we morgen dus ook dat feest van hebben. 'Heel leuk! Hij is zo lief' zegt Lilly verliefd. Ik begin te lachen. Het ziet er zo grappig uit als Lilly verliefd kijkt. 'Zullen we even bij Starbucks zitten?' stelt Lilly voor. Ik knik en samen lopen we naar Starbucks.

Als we ons drinken hebben gaan we aan een tafeltje aan het raam zitten. 'Maar... Jij dan?' Vraagt Lilly. Ik kijk haar vragend aan. 'Nou, heb jij geen leuke jongen op het oog?' Maakt Lilly haar vraag duidelijker. Ik lach en schut mijn hoofd. 'Nope' zucht ik. 'Dan gaan we morgen eens naar leuke jongens kijken!'. Ik schut mijn hoofd. 'Nee dat gaan we dus niet doen' lach ik. 'Waarom niet?' 'Gewoon niet'. Ik zie dat Lilly nog wat wil zeggen. 'Ga jij nog wat doen in de vakantie?' Vraag ik om snel van onderwerp te veranderen. 'Ja ik ga met mijn ouders naar Spanje'. 'Ooeeh gezellig'. 'En nog een weekje met Mark naar Engeland' grijnst Lilly. 'WAT EN DAT VERTEL JE ME NU PAS?!' 'Hij stelde het gister voor, hij had alles al geregeld en het was een verrassing' bloost Lilly. Ik knik en neem nog een slok van mijn drinken. 'Maar wel gezellig. Voor jou dan. Ik blijf hier in Sydney' zucht ik. 'Ga je niet naar je moeder?' Vraagt Lilly. 'Jawel maar, maar dat is een soort van mijn 2e huis. Dus ik zie het niet echt als vakantie of zo'. Lilly grinnikt. 'Verwend nest' grijnst Lilly. Ik trek een gezicht zo van -hoe noemde jij mij?- en legde over dreven mijn hand op de plek van mijn hart. 'Ik ben geen verwend nest' zeg ik met een hoog stemmetje. 'Weet ik toch Chris' zegt Lilly en ze geeft me een knipoog. Ja, mijn vader is de baas of manager ofzo van beroemde mensen. Maar daar houd ik me niet mee bezig. Thuis is hij gewoon mijn vader. Niet meer niet minder. En ja, we wonen in een groot huis. Maar ik gedraag me niet populair of zo. Het is ook niet zo leuk als je vader met beroemde mensen werkt. Sommige willen alleen maar vrienden met me worden, in de hoop dat ze worden ontdekt door mijn vader. Met Lilly is dat gelukkig niet zo. Wij zijn vriendinnen omdat ze mij leuk vind en niet om het grote huis of mijn vader. Nu klink ik heel rijk en verwent. Maar ik gedraag me echt niet zo.

'Nu moet ik alleen nog een jurkje scoren' zucht Lilly. 'Nou, laten we dan maar gaan' zeg ik. En lachend lopen we weer verder door de stad.

---------------------------

A/N

Hi people 🙋

Hoplijk vinden jullie het wat, dus als je het leuk vind, of een opmerking hebt ofzo, laat dan een reactie achter 😉

Comment? Vote?

Xx 🍕

The Daughter Of My Boss // 5sosWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu