Tanıtım Bölümü 63: BAŞLANGIÇ

128 32 5
                                    

Kitap ismi: Başlangıç

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kitap ismi: Başlangıç

Yazar: DLlaydaGnl

Bölüm Sayısı: şu an 13

Tür: Fantastik

Konu: Ana karakterimiz olan Eftelya, ailesinin ondan gizledigi sırrı öğrenir ve hayatı değişir. Öğrendikleri yüzünden kendine yabancılaşan Eftelya bir prenses oldugunu öğrenir ve daha prensesliğe adapte olamamışken kendini özel bir okulda bulur.özel güçlerle dolu olan bu okulda eğitilecek ve ailesinin gizemini çözmek için destek alacaktir. Bu sırada da onu türlü maceralar beklemektedir.

Kitabın kendine has ilginç bir kurgusu var.

Betimlemeler ise olay akışını güzel bir biçimde aktarabilecek kadar iyi.

Bunun dışında gözüme çarpan noktalama işareti hataları oldu. Şöyle ki, nokta ve virgüller kendinden önceki kelimeyle bitişik, sonraki kelimeden ayrı olurlar yazarcığım. Eğer bu hatayı düzeltirsen kitabın göze daha hoş gözükecektir.

Fantastik ve macera türü kitaplar sevenler için tavsiyemdir🌿

Selam Arkadaşlar!

Bu yazarımıza da bol bol destek olun
lütfen🌻

Sizlere duyurmak istediğim bir şey daha var. GolgeGazap adlı yazarımız, kitabının kurgusu için yardım isteyen arkadaşlarımıza yardımcı olabileceğini duyurdu. Gerçekten güzel kurguları olan güzel bir yazarımız. Kurgularına destek isteyenler O'na danışabilir😊🖤🌿

Ayrıca onlytuba_ yazarımız kitabındaki yazım kuralları hatasını düzeltmek isteyen yazarlara yardım edebileceğini söyledi. Sizlere duyrulur😊🌿

Sizleri seviyorum, yeni bölümde görüşmek üzere👋

BİR DESTEK KÜTÜPHANESİWhere stories live. Discover now