Tanıtım Bölümü 13: CEHENNEM

414 88 21
                                    

Kitap İsmi: Cehennem

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kitap İsmi: Cehennem

Yazar: tbcoskun

Bölüm Sayısı: şu an 9

Tür: Genç Kız Edebiyatı

Konu: Hayatın en ağır yüklerini omuzlamak zorunda kalan, yaşamayı bırakıp yalnızca ölü bir bedeni ayakta tutmaya çalışan, çok güçlü bir kızın hikayesi.

Kitabın öyle bir özelliği var ki, hani şarkıcılar ikiye ayrılır ya... Duyguyu hissettirenler ve hissettiremeyenler diye. Eğer kitapların da böyle bir sınıflandırması olsaydı bu kitap kesinlikle duyguyu doruklarına kadar hissettirenler arasında olurdu.

Yazarcığımız betimlemeleri oldukça güzel yerlerde kullanarak olayı daha fazla ön planda tutmuş. Bazı kişiler bol betimlemeli kitapları seviyor ben ise betimlemeyi fazla uzun tutmadan olaya ağırlık veren kitapları seviyorum. İşte bu kitap da benim sevdiğim tarz da bir kitap. Bu tarz kitap sevenlere kesinlikle tavsiyemdir🌿

Kitabı okurken bir solukta bitirip, yeni bölümün yollarını dört gözle bekleyeceğinizden eminim 🌸

Yeni bir tanıtım bölümüyle daha merhaba!

Yazarımıza bolca destek olmayı unutmayın❤

Bu yazarcığımız paylaştığımız kitaplara bolca yorum yaparak 61. sıradan 11. sıraya kadar indi ve ben de kitabının tanıtımını hemen yayınlayarak O'na bir sürpriz yapmak istedim 🤗

Sizleri seviyorum, yeni bölümde görüşmek üzere 👋

BİR DESTEK KÜTÜPHANESİWhere stories live. Discover now