Tanıtım Bölümü 12: YALNIZLIK GÜNLÜĞÜ

414 85 16
                                    

Kitap İsmi: Yalnızlık Günlüğü

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Kitap İsmi: Yalnızlık Günlüğü

Yazar: herhangibiryazar25

Bölüm Sayısı: şu an 22

Tür: Genç Kız Edebiyatı

Konu: Anne ve babasının ölümüyle Rusya'dan Türkiye'ye taşınan bir kızın Türkiye'de karşılaştığı zorlukları, güzellikleri ve aşkı anlatıyor.

Kitapta birçok güzel ve yakışıklıklı karakter var ve her bölümde bu karakterlerden birinin bakış açısıyla kitabı okuyoruz.

Kitabın betimlemeleri genel olarak güzel ve kurgu da anlaşılır bir şekilde işlenebilmiş. Bu yüzden her bölümde farklı bir karakterin gözüyle kitaba bakıp, adeta o karakteri yaşayabiliyoruz.

Farklı karakterlerin ağzından anlatılan kitaplar iki kişiden fazla oldu mu benim kafam karışıyor😅 Fakat bu tarz kitap sevenlere kesinlikle tavsiyemdir ☘

Bunun dışında yazara sadece iki tavsiyem var. 1.si eğer kurgunu yazıya geçirirken biraz daha fazla betimleme kullanırsan kitabın daha hoş bir havaya bürünebilir. 2.si kitabının kapağında "Yalnızlık" kelimesi doğru yazıyor ama başlığını "Yanlızlık" olarak yazmışsın. Başlığı da Yalnızlığa çevirirsen hata giderilmiş olur🌸

Yeni bir tanıtım bölümüyle daha merhaba!

Bu bölümdeki yazarımıza da önceki bölümlerde olduğu gibi bolca destek olmanızı rica ediyorum🌿

Desteklerinizin için çok teşekkür ediyorum😊🖤🌿

Sizleri seviyorum, yeni bölümde görüşmek üzere👋

BİR DESTEK KÜTÜPHANESİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin