capitolul 4

63 6 4
                                    

La sfarsitul capitolului aveti personajele noi

  Mici lacrimioare cristaline cazura pe obrajii fini ai baiatului, suspinele sale sfasiind in mii de bucati inima printului. Micul brunet se dadu usor in spate, atingand acum tablia patului cu spatele, iar capul i se razema de peretele rece pictat cu diferite povesti. Isi cobori capul intre genunchi si incepu sa suspine amar, parca innecandu-se in propriile lacrimi. Nu stia unde se afla, unde anume s-a trezit, cine erau persoanele de langa el, nu isi mai amintea nimic. Stia doar ca vrea sa planga, ca vrea sa se consume pana la epuizare, ca vrea sa se poata inneca in propriile lacrimi. Camera necunoscuta i se parea atat de infricosatoare, atat de mare si fara pic de lumina. 

  "Este.... foarte slabit. Fiule, nu te astepta sa se acomodeze asa repede.... Este desigur un palat necunoscut iar noi ii suntem de asemenea straini... Sa avem rabdare, o sa se rezolve de la sine...."

     Mama lui  vorbi cu regret in timp ce ii mangaie unul dintre umeri. Stia ca toata puterea brunetului fusase luata, fusase furata , toata viata lui traind fara puterile care ii fusasera predestinate. Insa era mai bine asa, era mai bine sa nu stie cine e , deoarece era un joc periculos in care nu putea risca sa intre. Viata ei fusase gri de cand iubitul ei sot murise si lasase regatul pe mainile ei, fusase nemiloasa, mintise si inselase si toate astea numai pentru ca voia sa isi protejeze scumpele sale comori, scumpii sai copii.Hoseok era ca ea in tinerete, mereu vesel , milos, sustinand de fiecare data ca fiecare om are sansa la a trai decent. Insa Jungkook era dur, cateodata chiar devorand sufletele celor care il sfidau. Mai era cineva, cineva pe care nu avea niciodata sa o uite, acea persoana care ii umplea inima de fericire insa nu o putea vedea. Acea fiinta traia insa la marginea regatului, antrenandu-se zi si noapte pentru a ajunge in gratiile reginei ca cea mai buna conducatoare, voia sa fie parte din armata , dar nu  voia sa fie atat de neinsemnata pe langa regina, voia sa ia controlul armatei si sa o ajute pe regina sa se odihneasca in pace. Acea fata era fata reginei, cea mai mare dintre frati , insa avea sa isi iubeasca si protejeze fratii din umbra, deoarece nu ii era permis sa se afiseze ca fiica reginei si sora celor doi printi. In acel regat fara de pacate, unde toti erau egali, era totusi o regula de la care reginele nu se puteau abate. Reginele nu aveau voie sa nasca fete, fetele erau vazute ca si chipul raului si erau omorate imediat dupa nastere, insa regina reusise sa isi strecoare fata unui supus de al ei, fost conducator al armatei. De cand regele murise, in palat se puteau zari numai femei, iar capul armatei era de asemenea o femeie. Qi Qian era cea mai puternica femeie care nu stapanea magia, nu avea puteri magice, insa nu putea fi ranita de magie, singura ei arma fiind lupta corp la corp, la care excela si de asemenea sabia ei numita "cerul si pamantul" , semnifficatia numelui acesta fiind foarte veche. Insa judecata acestui nume era ca numai cerul si pamantul te pot pedepsi pentru ce greseli ai facut. Iadul nu era considerat un loc curat deoarece se foloseau de magia neagra, insa se respectau intre ei si tineau cont de statutul fiecaruia.

     Pe usa intra brusc  Qi Qian, inclinandu-se repede in semn de scuze pentru ca nu si-a anuntat venirea. Isi ridica privirea din pamant si il o privi pe regina incruntata.  Se aseza in genunchi si isi incrucisa iar mainile, cerand aprobarea de a vorbi, regina facand un gest scurt din mana pentru a o lasa sa vorbeasca.

"Sunt Qi Qian , regina mea!  Raportez, o fata necunoscuta sta in fata portii si cere de o jumatate de ora sa o vada pe Regina Mama, nu stiu cine este, dar seamana foarte mult cu printul pe care l-ati adus recent la palat. Regina mea, mi se pare ciudat, va rog sa cercetati"

  Spuse ea, placandu-se in fata reginei. Regina ofta scurt, masandu-si tamplele , dupa care ii dadu ordin sa o aduca in sala tronului. Se uita scurt la fiul ei, care incerca sa se apropie de brunet, dupa care apuca delicat o parte a rochiei, iesind din camera. Nu putea , nu mai avea putere sa se mai lupte cu atatea probleme. Mai intai printul, dupa fata necunoscuta, ce mai urma? Parea ca toate problemele cazusera pe umerii sai, nelasand-ui un moment de liniste.

  "O zi buna regina mea. Regina mama, numele meu este Ying Yue .Permite-mi sa ma prezint inaltimea voastra!"

   Spuse fata usor in timp ce facu o plecaciune in fata reginei. Regina se incrunta usor, scanand fata aproape perfecta a trinerei fete, dupa care facu un semn usor cu mana indicandu-i sa vorbeasca.

  "Inaltimea voastra, eu sunt de fapt prima fiica a Doamnei Imbietoare, am venit cu o dorinta, sper ca regina mama sa o poata indeplini pentru supusa ei"

  Spuse tanara domnita aplecandu-se usor pentru a-si arta respectul fata de conducatoare.

  "Ying Yue.... Pari o fata foarte respectuasa si bine crescuta. Insa fata de dorinta ta, nu stiiu daca imi sta in putere sa o indeplinesc. Imi poti spune mai intai ce doresti pentru a putea judeca corect."

  Spuse regina, ochii sai ageri cautand orice urma de agitatie sau semne clare pentru a spune daca tanara domnita mintea. Asa era acolo, toata lumea te cunostea dupa statut, nu dupa nume. Desigur, tote doamnele din palat aveau cate un nume, dar erau strigate doar dupa statut. Niciun om de rand sau servitor nu avea voie sa le stie adevaratele nume. Era o rusine ca cineva cu un statut mai scazut sa te strige pe nume. Da , iadul putea fi considerat o secta dreapta, dar aveau foarte multe reguli, mai logice sau ilogice, dar toata lumea le respecta.

    "Inaltimea ta, am auzit ca o fiinta din secta muritorilor a fost adusa la palat. As vrea sa o rog pe regina  mama daca m-ar putea lasa sa il vad. Va asigur, sunt un doctor bun si pot vindeca orice boala, ii pot oferi un consult sa vad daca este bine. Nu am mai intalnit fiinte din secta muritorilor, sunt curioasa de cum traies acestia. Va rog sa luati o decizie regina mama."

So, cum vi s-a parut?Plictisitot? Stiu...

acum personajele noi

Qi Qian

Ying Yue

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.


Ying Yue

Ying Yue

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.




Zhi Ruo (fata reginei)

Zhi Ruo (fata reginei)

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.


Safety of the gate of hell |Vkook|Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum