Kapitel 22 "Vad ska jag svara!?"

86 4 0
                                    

"Måndag"

Idag måste jag svara om jag vill vara tillsammans med Mike. Jag vet inte vad jag ska svara! Han är en toppen kille som alltid finns där för mig. Jag blir glad när jag är med honom. Jag blir lycklig. Men jag vet inte om jag känner så mycket för honom som jag kände för Liam innan, inte nu, nu hatar jag Liam. Jag kanske är lite intresserad av Mike, men jag vet inte. Just nu går jag och Liam till skolan. Jag vet inte om jag ska prata om detta med Liam.

-Du.

-Mh, säger han.

-Jo, alltså... nej det var inget, säger jag. Jag ångrar mig! Jag tar det med Mike sen.

-Ok? Säger han och kollar konstigt på mig.

"Senare i skolan"

Jag går i korridoren och nu ska vi äta lunch. Jag sätter mig vid ett ledigt bord. Saga och Rebecca är sjuka idag, villket är tråkigt. Vem ska jag då vara med?

Jag sitter själv ett tag men sen kommer Mike och sätter sig framför mig.

-Hej, säger han.

-Hej, säger jag.

-Så? Frågar han.

-Alltså kan vi ta det på rasten? Frågar jag. Jag har inte bestämt mig ännu.

-Ok, säger han. Vi sitter tysta hela lunchen. Vi båda tänker nog på samma fråga. Vad ska jag svara? Något inom mig vill det. Jag har trevligt med honom och jag känner väll lite för honom, eller jag vet inte. Det känns som om, om jag säger jag (som jag är inne på) kommer jag såra Liam. Men varför vet jag inte. Det känns som om Liam fortfarande känner lite för mig men det är nog bara inbillning.

"På rasten"

-Du, Mike...

-Ja, säger han och tittar på mig och ler. Vi stannar och står på en plats där ingen hör oss.

-Jag har tänkt mycket på den frågan du ställde i fredags, du vet. Jag tycker jätte mycket om dig, du är en super kille och du är verkligen jätte snäll, säger jag.

-Ja, säger han och ler mot mig. Hanns leende är så fint.

-Och som svar på din fråga kommer jag att säga...
----------------------------------------
Ja du, vad tror du att Tanja kommer att svara? Det blev väldigt kort kapitel den med men, men, alla kan ju inte vara jätte långa. Jag tror inte att kapitel 23 kommer att komma ut innan nyår för att det är ju snart jul och så. Men hoppas ni gillade den! Kommentera gärna och rösta! Det gör mig jätte glad!
Kram Issa♥♥♥♥♥

Dold kärlek <3Kde žijí příběhy. Začni objevovat