kapitel 4 "Chockad"

140 5 0
                                    

Jag vaknade av att Diana satt och knuffade på mig.

-Vakna Tanja, vakna! jag slog upp ögonen och tittade förvånat på henne. Jag märkte att jag var helt svettig och blöt av tårar.

- Vad, frågade jag medan jag torkade bort all svett och tårar från ansiktet. Jag såg bara suddigt från tårarna så att jag gnuggade mig i ögonen men det gav inget resultat.

-Du skrek! Du sparkade! Du gråt och var helt svettig! Jag hörde dig från mitt rum och blev jätte rädd. Jag trodde att det var någon mördare som skulle ta dig eller mörda dig!" säger hon och kramar om mig hårt.

-Jag hade en mardröm, sa jag och stök bort en tår från mig kind. Diana nickade och släppte taget om mig.

-Ok, mamma har tagit fram frukost nu, ses sen, säger Diana och stängde dörren efter sig. Jag gick upp och bäddade min säng, tog på mig en sommarklänning och satte upp håret i en slarvig fläta. Jag kommer inte ihåg detaljer av drömmen, men en sak var så klar så att det kändes som om det var verkligt. Jag drömde att mamma och jag och Diana blev torterad i en kyrka. Galet eller hur? Och sedan kom vi i ett vitt rum och då förstod vi att vi hade blivit dödade. Jag kände tårarna bränna bakom ögonlocken. Jag gick ut ur mitt rum och kände en doft av rostade mackor. I köket stor mamma och plockade fram frukosten på bordet. Diana satt och drack ett stort glas mjölk.

-Godmorgon mamma, säger jag och kramar henne. När vi kramas viskar jag i hennes öra.

- Förlåt mamma för igår kväll, viskade jag.

- Det är ok. Det var jag som gjorde fel, säger mamma Hanna och vi slutar att kramas. Mamma och jag sätter oss vid bordet med Diana och startar dagen med en god frukost.

~~~~2 timmar senare~~~~~

Jag öppnar dörren och där står en annorlunda Liam. Han ser rädd, chockad och tankspridd ut. Vad har nu hänt!?

-Liam vad har hänt? säger jag och kollar in i hanns chockade blick. Jag drar in honom i mitt rum och vi sätter oss på min säng. Tar hans händer i mina och tittar honom djupt in i ögonen.

-Vad har hänt? säger jag. Han skakar på huvudet.

-Jag tror jag vet vem vi kommer att bo tillsammans med, säger han.

-Med vem? jag håller fortfarande hanns händer.

-Kvinnans namn är Hanna.

Dold kärlek <3Where stories live. Discover now