Fuckin Toasts | 5

12 2 0
                                    

RYAN:

o dva měsíce později
Byl zrovna pátek 13. ale byl to ten nejlepší den co jsem za poslední týden zažil, a co úžasného se tak stalo, takže jsme si s Brendonem řekli že si koupíme dům no tak jsme našli perfektní menší baráček a budeme se tam stěhovat už pozítří, pozítří!!! Nebo spíš takhle začneme tam stěhovat věci pozítří takže budeme přestěhovaný až tak za dva až tři týdny já se tak těším.

,, Brendone už budeš? já potřebuju strašně na záchod" řekl jsem mu když se mi začalo chtít jít extrémě chcát, ale z koupelny se ozval jen slabý smích a odpověď ,,jo už se oblíkám vydrž" fajn mezitím připravím snídani, asi toasty s šunkou, ty mám rád a Brendon taky.  Asi se pochčiju!! panebože co tam tak.... no konečně ,, toto trvalo připravuju toasty k snídani tak je prosím dodělej.... ani sem neslyšel odpověď protože sem už seděl na záchodě a.. a dál vám to popisovat nemusím. 

Když jsem vylezl z koupelny tak na stole už byl Brendon a na židli seděli toasty....teda na stole byla snídaně a na židli seděl Brendon, co mi zase dal kdo do pití? podíval se na mně a řekl zaraženě ,, co tak na mně koukáš?" za to můžou moje představy! no nic teď jak to vysvětlit ,, ale jen sem se zamyslel" radši sem už nic jiného neřekl a šel si sednout ke stolu. Snídaně byla... snídaně byla připálená kolikrát mu mám říkat aby ty toasty vyndal když na toustovači zasvítí to zelené světýlko ,, je to trochu připálený ale jinak to máš dobrý" ,, jo, no zapomněl jsem je vyndat včas jako vždy, vždyť mě znáš" 

V bytě jsme toho už moc neměli. Vlastně tam už byl snad jen ten toustovač. A my samozřejmě. Jelikož už skoro všechno bylo hezky v našem baráčku. Jen my jsme tam ještě nebyli. A toustovač taky ne. Mezitím Brendonovi akorát stekl kečup na jeho nové tričko. ,,KURVA!" zaklel a já jsem to nevydržel a začal jsem se tiše smát, zatím co Brendon pobíhal z místa na místo a snažil se ten kečup dát dolů. Samozřejmě se mu to ale nepovedlo a tak to vzdal, sundal si to tričko a naštvaně ho hodil na zem. Popravdě jsem si na tom nejvíc užíval ten pohled na jeho tělo. "Ryane!" okřikl jsem se v hlavě a rychle, než si něčeho Brendon všiml, odvrátil pohled. Tohle už bych jen tak nevysvětlil... VŠAK JSEM HO UPŘENĚ SLEDOVAL POLONAHÉHO!! Co se to se mnou kurva začíná dít?! Proč se mi to líbilo?!

Dobrý ničeho si nevšiml, takže takhle asi jsme to plánovali na dýl ale už asi půjdeme do našeho nového baráčku i s panem Toustovačem,, Brendone hele stejnak tu nic není takže nezavoláme tam a neřekneš jestli se už můžeme přestěhovat?" ,,to reálně není špatný nápad" zahuhlal Beebo a Přetáhl si přes hlavu čistý tričko. Škoda že už ho nemůžu sledovat "KURVA RYANE PROBER SE PROČ BY JSI HO SLEDOVAL NAHÉHO?!" zakřičelo na mě mé svědomí a já nad tím jen pokroutil hlavou. Brenny už mezitím vedl dlouhý telefonát s tím jestli se můžem stěhovat již dnes a já mezitím pozoroval jeho zadek, který se mu rýsoval přes džíny... KURVA UŽ ZASE HO TU OČUMUJU PROBOHA!! jen tak tak jsem stihl uhnout pohledem než se na mně otočil a oznámil mi,, super tak prej můžeme přijít odpoledne až třeba dojíme nebo tak, ale mezi náma máme tu jen toastovač takže asi jíst nebudeme" 

,,no jasně no tak by jsme tam mohli jít tak okolo jedný hodiny co ty na to? ,,jo to tak vyhovu... KURVAAA!! podělanej kečup!" tak tady náš Brendon se zase polil kečupem. Už ho to asi nasralo a to špinavý tričko ze sebe doslova strhal... Já jsem stál a zaujatě se koukal na jeho polonahé sexy tělo. v tu chvíli jsem poznal že jsem v háji a začal jsem stanovat- teda ne jako že bych si tam postavil stan, ale že se mi postavilo něco trošku jiného... Víte co myslím, ne? a sakra, sakra co teď, rychle jsem vzal můj toast a řekl Brendonovi ,, potřebuju na záchod a (naštěstí) aniž by si toho všiml.. teda jakože všiml si že utíkám s toastovím chlebem mezi nohama na záchod ale nevšiml si toho že se mi postavil a asi to neřešil když jsem mu oznámil že jdu na záchod. "Dobrý" řekl jsem si v hlavě hned jak sem za sebou zavřel dveře.

Přemýšlel jsem jak se zbavit toho tlaku tam dole. Napadlo mě jen myslet na naší matikářku ze základky. FUJ! Stará ježibaba, která měla vrásky pomalu až na prdeli (ne že bych to zkoumal), nosila křiklavě růžovou blůzku, na hlavě nosila fialovou mašli s oranžovýma puntíkama, pod blůzkou žlutý tričko, červenou koženou sukni a zelený silonky pod tím. Stačilo si ji vybavit a můj problémek byl náhle pryč. Proto jsem vyšel z koupelny s toustem v hubě a spokojeným výrazem na tváři ,,Ty sis honil co?" Řekl Brendon, jen co viděl že jdu. Sakra co teď ,,ee ne já měl.. já sem měl sračku" on se na mně nevěřícně podíval a řekl s trochou blaženosti ,, jo jasně, no to je jedno ty budeš ještě jíst ten toast když si ho měl mezi nohama?" ajo fuj sakra až teď jsem si uvědomil že sem si do toho toastu kousl a že sem ho měl v hubě ,, no ne.. ee to byla zkouška jestli je furt dobrý" a hned co sem to dořekl tak sem ten chleba zahodil. On se začal smát, panebože je tak cute... zase radši se na něj nebudu už koukat, a na to sem se taky začal smát. 

Tak jo zjistil jsem dvě věci za 1. že sem asi gay a za 2. že Brendon je mega cute.

Panebože taková rána a ještě do toho už za hodinu se jdeme nově ubytovat, jako těším se ale jak mám kurva vydržet být v jeho blízkosti když se mi kvůli němu postavil? Tak jo a je to tady jde se do nového bytu. Nakonec to ale probíhalo úplně na pohodku. Popravdě jsem si začínal myslet že tamto byl jen nějaký skrat, a že k němu ve s kutečnosti cítím jen- ,,HOVNO!" vykřikl jsem, když Brendon měl zhruba milimetr ktomu aby šlápl do krásně tvarovaného výkalu na chodníku. PROČ JSEM KURVA ZAČAL POPISOVAT JAK VYPADÁ HOVNO NA CHODNÍKU?! ,,Díky Ryo..." řekl neuvěřitelně zvláštním tónem hlasu. S Brendonem něco je...Normálně by se zasmál, ale teď... Je to nějaký divný. Věděl jsem že mu něco je ale nechtěl jsem to teď řešit přece jen tohle si máme užít, no ale jen tak sem to řece nemohl nechat přece jen je to můj kámoš ,, hele co se stalo?" on se jen smutně podíval a řekl,, ale nic to je dobrý" bylo mi ho mega líto ale dál sem to řešit nechtěl stejně by jen odpovídal že mu nic není, a navíc při pohledu na vnějšek a vnitřek baráku se mě a dokonce i Brendonovi rozzářily očka. Byl sem rád že si to taky užívá ale stejně byl smutný viděl sem to na něm. Vůbec to nechápu. Z věčně vysmátého Brendona v jeho očích vídím těď víc smutek... Nechal jsem si snad něco ujít?

Nakonec jsem to přestal řešit a Sedl si na pohovku v našem novym domě. Brendy ke mě přišel a začal mě nelítostivě lechtat. Věděl že to nesnáším. Smál jsem se, naříkal  a sem tam i ječel. když jsem ale pohlédl do těch jeho očí, viděl jsem zas zpátky mýho starýho Brennyho. Zas to malý usměvavý zlatíčko. Pak náhle ale s lechtáním přestal a v rychlosti mě obejmul. já jsem se usmál a objetí jsem mu láskyplně oplatil. Nevím proč ale něco mi říká, že k tomuhle sexy stvoření z větší pravděpodobnosti cítím o trochu něco víc než přátelství... Ale nevim ještě přesně co...

Do You Wanna Be My Boyfriend? ~ Czech Ryden ~Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt