5.fejezet:szombat

50 3 0
                                    

A hét szép lassanntelt. A percek nagyon nehezen teltek. Elkezdtem dolgozni ahogy roxy is. Így kicsit kevesebbet tudtunk beszélgetni ,de azok a beszélgetések annál jobbak voltak. Vettem néhány dolot mert tudtam hogy átjön. Megbeszéltük hogy nálam is alszik.Nagyon izgatott voltam. Nem vagyok az a nagy programtervezős fe letöltöttem néhány filmet és sorozatot is.  A munkám nem túl fárasztó. Egy közeli cukraszdában vagyok pultban. Jó beszélgetni az emberekel és kifejezetten aranyosak a néha a fagyiért kuncsorgo kisgyerekek. Néha betér egy egy idősebb hölgy és úr is, és persze a mai fiatalság gyöngyszemei is. Végre eljött a péntek végeztem a munkával mikor a telefonom csörgésére lettem figyelmes. Roxy hívott. Remélem nem rossz hírt közöl. Felvettem a telefont.
-Szia
-Szia kicsim ráérsz kicsit.
-Persze rád bármikor.
-Képzeld az új munkahelyemen.....
Elmesélte hogy új megrendelést kapott. Roxy egy grafikai cégnél kapott állást gyakornokként. Őt kérték meg hogy csinaljon meg egy logót egy elég neves cégnek. Nagyon boldog voltam hisz tudtam hogy ez nagyon fontos neki. Hosszan mesélt és hangján öröm és izgatottság halladszott. Szoba került a holnap is. Mindketten nagyon varjuk.Ezek szerint nem csak én. Eltelt a pentek de a gondoltaim nem hagytak aludni. Csak ő járt az eszembe és hogy mit fogunk holnap csinalni és ,hogy milyen lesz mikor végre újra látom. Néhány óra múlva kidöltem és az órám csörgésére keltem fel.Megmostam az arcomat és ittam egy kávét.Megpróbáltam nornális kinézetet varázsolni a szobámban és kiinduktam Roxyért a vasútállomáshoz.a vonata beért és leszálta a vonatról.A nyakába ugrottam ő pedig átölelve derekam megcsókolt. Nagyon hiányzott már a közelsége. Elmentünk sétálni közben a kezemet fogta. Még szívem zakatolása nem alt le fülig szeretem őt. Megáltunk a közeli kisboltban vettünk ezt azt többek közöt egy rakat édeseget is. Majd hozzám indultunk. Anyukám nem volt othon hiszen dolgozott. Beléptünk a házba lepakoltunk és Roxy a kanapéra vetette magát majd az ölébe húzott. Miközben szenvedélyesen csókolt kezei fenekemet  és combjaimat simogatták. Nehezen vettem ekkor tajt a levegőt teljesen új érzés volt nekem ennyire feltüzelve lenni valakitől. Megtörtem szenvedélyes csókunkat azzal hogy nézzünk a szobàmban valami mesét. Roxy arcán tisztán kivehető volt "az ez most komoly" fej. Felmentünk a szobámba ekkor tajt már olyan 2 óra lehetett. Bebújtunk az agyba és mekapcsoltam a minonok filmet. Miközben néztük Roxy derekamat fonta át és a nyakamhoz bújt. Halk szuszogásra lettem figyelmes.Elaludt. Nem keltettem fel. Nagyon aranyos volt. Megfordultam és miközben aludt haját simogattam . Ő pedig mellemet párnának használta. Éppen én is elszenderedtem volna mikor Roxy felébredt. Kikapcsolta a tvt. Bögdösni kezte arcomat és a nyakamat csókolgatta.
-Mit csinálsz kómamatyi?-szóltam hozza kissé durcás hangon.
-Bocsánat hogy bealudtam.-Ezek után felémmászot és elkezdte szétcsókolgatni az arcomat.
-Mihez lenne kedved?~kérdeztem.
-huuuum nem is tudom. Legyszivesebben téged....
-ekkor egy egyhén perverz mondatott súgott fülembe.
Teljesen elvörösödtem. Nem vagyok túl tapasztalt. Féltem hogy elrontanék valamit és hogy nem fogok tetszeni Roxynak.Lehet észrevette az aggódalmat a fejemen. Erősen magához ölelt és simogatta közben a fejemet.
-Bocsánat. Félreértettem azt hogy áthivtál itt aludni. Csak rosszra gondoltam. Ne haragudj.
-Nem erről lenne szó, csak én elég lenne szó csak félek hogy nem fogok tetszeni meh én még nekem teljesen új és és.
-Nyugodj meg. Én mindennél jobban szeretlek.-majd megcsókolt.
-Én is nagyon szeretlek.
Majd hosszan ölelkeztünk. Megbeszéltük ezt az egész dolgot meg még sok mást is. Elkezdetr besötétedni. Majd megvacsoráztunk. Utána roxy elment zuhanyozno én meg a szobámban várva gondolataimba meregtem.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 12, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

UnknownWhere stories live. Discover now